Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη για τον 58χρονο γυμναστή Στέφανο Πατέντα- Πένθος στο 9ο ΓΕΛ

Πάτρα: Θλίψη για τον 58χρονο γυμναστή Στ...

Το αντίο των συναδέλφων του

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Στέφανου Πατέντα σε ηλικία 58 μόλις ετών. Ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής και δίδασκε στο 9ο ΓΕλ Πάτρας. Οι συνάδελφοί του τον αποχαιρετούν με λόγια καρδιάς.

"Ο Στέφανος Πατέντας, ο γυμναστής του σχολείου μας, ήταν εξαίρετος συνάδελφος και άνθρωπος. Η απώλεια του αφήνει κληρονομιά την ενεργητικότητα του, το ένθερμο και έμπρακτο ενδιαφέρον για το σχολείο του, τη δίψα του για ζωή. Ο Στέφανος διέθετε ένα σπάνιο δυναμισμό, ο οποίος μας έκανε να πιστεύουμε ότι θα κατόρθωνε να ξεπεράσει τη δοκιμασία αυτή. Διαψευστήκαμε. Διαπιστώσαμε έμπρακτα ότι το δώρο της ζωής δεν είναι δεδομένο. Ο Στέφανος ήταν άξιος συνάδελφος, σύζυγος, πατέρας.

 Με το παρόν, η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 9ου ΓΕΛ Πάτρας εκφράζουν τα πιο ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Θα μας λείψει. Θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 7/12/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 μμ στον Ιερό Ναό των Αγγέλων στο Α Νεκροταφείο Πατρών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις