Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρθένα Κουτμερίδου: Η συγκινητική ανάρτηση του αδερφού της λίγες μέρες πριν τον θάνατο της 38χρονης

Παρθένα Κουτμερίδου: Η συγκινητική ανάρτ...

Σχεδίαζε να τρέξει και σε περίπτωση που κέρδιζε να αφιέρωνε τη νίκη στην μητέρα του, που είχε φύγει από καρκίνο του μαστού το 2013

Ο Θεόδωρος Κουτμερίδης, καθηγητής σε Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης στη Σκωτία πήρε μέρος στον αυθεντικό μαραθώνιο και πόζαρε με το μετάλλιο που κέρδισε στα χέρια. Όπως έγραψε στο διαδίκτυο είχε νοσήσει από κορονοϊό και ο ίδιος, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα. 

Σχεδίαζε να τρέξει και σε περίπτωση που κέρδιζε να αφιέρωνε τη νίκη στην μητέρα του, που είχε φύγει από καρκίνο του μαστού το 2013. «Πριν από ένα χρόνο είχα νοσήσει με COVID και πνευμονία. Σήμερα έτρεξα τον αυθεντικό μαραθώνιο στην Αθήνα. Σχεδίαζα να τρέξω για την αείμνηστη μητέρα μου, Ελπίδα, η οποία πολέμησε με αξιοπρέπεια τον καρκίνο του μαστού και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών. Ζει με τους αγγέλους από το 2013.

Αλλά η ζωή είναι τόσο απρόβλεπτη που κατέληξα να τρέχω σε αυτόν τον αγώνα για την αδερφή μου και το νεογέννητό της, που γεννήθηκε στην εντατική. Η αδερφή μου, η Πάττυ, παλεύει για τη ζωή της, τον πραγματικό μαραθώνιο. Έτσι, αυτό (το μετάλλιο) είναι για εκείνη, για το μωρό της και για τη μητέρα της – τρεις ξεχωριστές γυναίκες στη ζωή μου» είχε γράψει στην ανάρτησή του στο Twitter.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις