Back to Top
#TAGS Αιγιάλεια Κορωνοϊός Νάσος Νασόπουλος Πόλεμος στην Ουκρανία Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα Πανελλήνιες 2022 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Έρχεται το εορταστικό τεύχος του γαστρονομικού περιοδικού "ΕΥ ΖΗΝ"

Έρχεται το εορταστικό τεύχος του γαστρον...

Ένθετο μαζί με το πανελλαδικό περιοδικό ποικίλης ύλης “πατρινόραμα”.

Το ανανεωμένο περιοδικό γαστρονομίας “ΕΥ ΖΗΝ” έρχεται τον Δεκέμβριο, ένθετο μαζί με το πανελλαδικό περιοδικό ποικίλης ύλης “πατρινόραμα”.

Η νέα έκδοση γαστρονομίας «ΕΥ ΖΗΝ» θα διανέμεται δωρεάν στην Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα σε χιλιάδες αντίτυπα! Εν όψη των Χριστουγέννων, το γαστρονομικό περιοδικό της πόλης θα σας δώσει πρωτότυπες ιδέες αλλά και έξυπνες προτάσεις για το γιορτινό τραπέζι και το ρεβεγιόν, που φυσικά θα έχουν την υπογραφή βραβευμένων chef και pastry chef της πόλης αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Εάν θέλεις λοιπόν αυτές οι γιορτές να είναι ξεχωριστές και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου, τότε πρέπει να ακολουθήσεις τις γαστρονομικές πινελιές που σου προτείνει ο πολυτελής γαστρονομικός οδηγός της πόλης.

Ακόμα, θα διαβάσετε αποκλειστικές συνεντεύξεις από γνωστούς Έλληνες σεφ που έχουν διαπρέψει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Μια αποκλειστική συνέντευξη της Μαρίας Εκμεκτζίογλου από την Κωνσταντινούπολη, η οποία μας μιλά για την μαγεία της πολίτικης κουζίνας και μοιράζεται μαζί μας πολλά από τα μυστικά που κρύβονται στην κουζίνα της. Ο βραβευμένος chef Κωνσταντίνος Κωβαίος συνιδρυτής των Hospitality Ambassadeurs, μας παρουσιάζει μοναδικές συνταγές και επιμελείται μαζί με chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής “Acropolis” ένα εορταστικό μενού που σίγουρα θα λατρέψετε.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού γαστρονομίας θα παρουσιάζονται οι πιο εκλεκτές κουζίνες τοπικών εστιατορίων, τα καλύτερα στέκια καφέ και ποτού. Το “ΕΥ ΖΗΝ” θα σου προτείνει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία μέσα από εκλεπτυσμένες γεύσεις και κουζίνες που μπορείς να δοκιμάσεις. Επίσης, στα τεύχη του θα φιλοξενούνται γνωστοί σεφ της χώρας, με συνεντεύξεις και συνταγές που θα σας εντυπωσιάσουν.

Το γαστρονομικό περιοδικό της Πάτρας εκδίδει η Πατρινή εταιρία «One step». Την επιμέλεια της έκδοσης ανέλαβε η δημοσιογράφος του περιοδικού “πατρινόραμα” Κατερίνα Αλεξοπούλου.

Το εορταστικό τεύχος του “ΕΥ ΖΗΝ” έρχεται με πολλές εκπλήξεις!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life