Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση του Rotary Πάτρας Κωστής Παλαμάς

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την εκδήλωση του Rotary Π...

Η εκδήλωση είχε ως κεντρικό θέμα την εξέλιξη του Ροταριανού Ιδρύματος - The Rotary Foundation

Ο Rotary Πάτρας Κωστής Παλαμάς τίμησε με μία ειδικά αφιερωμένη εκδήλωση και με επισημότητα το Ροταριανό Ίδρυμα, στο οποίο είναι αφιερωμένος ο μήνας Νοέμβριος. Τον μήνα Νοέμβριο τα Ροταριανά μέλη, παγκοσμίως, γιορτάζουν την ίδρυση του Ρόταρι - The Rotary Foundation.

Έτσι διοργανώθηκε την περασμένη Τετάρτη 24/11/2021, η 15νθήμερη συνάντηση  της Διοικήσεως, των μελών και φίλων του νέου Ροταριανού Ομίλου με τίτλο Rotary Πάτρας ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, στη φιλόξενη αίθουσα του ξενοδοχείου MY WAY με θέμα την «Εξέλιξη του Ροταριανού Ιδρύματος». Ομιλητής ήταν ο Ροταριανός π. Διοικητής Κοσμάς Χουτουριάδης και συντονιστής του Ρ.Ι. της 2470 Περιφέρειας Δ.Ρ., ένας ιδιαίτερα ικανός ομιλητής εξαιρετικά συστηματικός και απρόσμενα γλαφυρός, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο οποίος και ταξίδεψε τους παριστάμενους στην "συγκλονιστική Ιστορία του Ροταριανού Ιδρύματος".

Στην ομιλία του ανέπτυξε την εξέλιξη του ιδρύματος του Διεθνούς ROTARY αναφορικά με την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η οποία είναι πολύ μεγάλη σε διάρκεια και μέγεθος προς το κοινωνικό σύνολο παγκοσμίως, με στοχευμένες παρεμβάσεις σε περιοχές με ευάλωτους πληθυσμούς κυρίως αλλά και σε περιοχές που έχουν ανάγκες στήριξης.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του, ο Προδιοικητής κος  Χουτουριάδης παρουσίασε την προσφορά του Ιδρύματος που μεταξύ αυτών έχουν γίνει έργα και στην περιοχή μας, όπως :

•             Την  ίδρυση και επάνδρωση του ογκολογικού τμήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» το 1994.

•             Συχνές δωρεές ιατρικών μηχανημάτων στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, στο  ιατρικό  Κέντρο νοτίου τομέα Αγίου Αλεξίου και στο Ακτινολογικό Τμήμα του Πανεπ. Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ».

•             Οικονομική στήριξη στους σεισμόπληκτους της περιοχής του Αιγίου.

•             Οικονομική ενίσχυση όλων των ιδρυμάτων της Πάτρας που ζητούν την βοήθεια μας κάθε χρόνο.

Ο Προδιοικητής κος  Χουτουριάδης συνοδευόταν από τον κο Γιάννη Χρυσόγελο ταμία της Διοικήσεως της 2740 Περιφέρειας του ROTARY. Ο όμιλος τους ευχαριστεί και τους δύο ιδιαίτερα που είχαν την καλοσύνη να τιμήσουν  με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις