Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε Δάφνη και Πάος Καλαβρύτων βρέθηκε η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού

Σε Δάφνη και Πάος Καλαβρύτων βρέθηκε η Κ...

Επίσης την Παρασκευή επισκέφθηκε τα Τριπόταμα

Με την πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας, η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού συνεχίζει το ταξίδι των καταδρομικών εμβολιασμών σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 το επιστημονικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού επισκέφτηκε τις περιοχές Δάφνη και Πάος Καλαβρύτων προκειμένου να διενεργήσει εμβολιασμούς στους κατοίκους των περιοχών αυτών ως επιτόπια παρέμβαση. Η συμμετοχή των κατοίκων ήταν υποδειγματική καθώς στην εμβολιαστική διαδικασία συμμετείχαν αρκετά άτομα.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου η Κινητή Μονάδα βρέθηκε στα Τριπόταμα Αχαΐας για να συνεχίσει το εμβολιαστικό της έργο στους κατοίκους της ορεινής περιοχής του νομού.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι με την συνδρομή της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού εξυπηρετείται ο πληθυσμός των ορεινών όγκων και γίνεται πράξη το σύνθημα της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ «ερχόμαστε εμείς σε εσάς και όχι εσείς σε εμάς».  Έτσι διευκολύνεται η εμβολιαστική διαδικασία και όλο και περισσότεροι συμπολίτες εξυπηρετούνται και εντάσσονται στην μεγάλη ομάδα των εμβολιασμένων.

Το ταξίδι της  Κινητής  Εμβολιαστικής Μονάδας είχε ξεκινήσει από τις περιοχές των Καλαβρύτων από τις 12 Νοεμβρίου, όταν επισκέφθηκε το Μάνεσι και την Κ. Βλασία για τον  εμβολιασμό των κατοίκων.

Συνεργάτες και συνοδοιπόροι για την ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων είναι η Διοίκηση και οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων, που συμβάλλουν στην οργάνωση και στη διενέργεια των εμβολιασμών.

Οι συμπολίτες που εμβολιάζονται στην Κινητή Μονάδας Εμβολιασμού  μπορούν να υποβληθούν είτε στην α δόση είτε στη β’ δόση ή και στην αναμνηστική (τρίτη) δόση με το εμβόλιο της PFIZER.

Στόχος της Διοίκησης της 6Ης ΥΠΕ είναι η αποφυγή της διασποράς της νόσου στις υπαίθριες περιοχές, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των ασθενών στις νοσηλευτικές μονάδες, να αποφευχθούν οι θάνατοι των συμπολιτών που φέρουν υποκείμενα νοσήματα και να διατηρηθεί αριθμητικά ακέραιος ο πληθυσμός της υπαίθρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις