Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κερατσίνι: Νέο "σκληρό" βίντεο-ντοκουμένο - Έβλεπαν την 8χρονη νεκρή και δεν αντιδρούσαν

Κερατσίνι: Νέο "σκληρό" βίντεο...

Πρόκειται για εικόνες «γροθιά» στο στομάχι και αποτυπώνουν καρέ καρέ την τραγωδία που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στην μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου

Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την απανθρωπιά και την αδιαφορία όσων ήταν στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι την ώρα που η καγκελόπορτα παρέσυρε στο θάνατο το 8χρονο κορίτσι. Τα βίντεο ντοκουμέντο που προέβαλε το Star είναι αδιάψευστος μάρτυρας των όσων εκτυλίχθηκαν το μοιραίο απόγευμα που το κοριτσάκι πέθαινε αβοήθητο εγκλωβισμένο από την πόρτα.

Πρόκειται για εικόνες «γροθιά» στο στομάχι και αποτυπώνουν καρέ καρέ την τραγωδία που εκτυλίχθηκε από τη στιγμή που το κοριτσάκι σφηνώθηκε στην μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου.  Μάλιστα η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Μάρα Ζαχαρέα λύγισε από τις εικόνες φρίκης και ξέσπασε σε λυγμούς.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Εργάτες περνούσαν δίπλα από το παιδί και έφευγαν, το ίδιο και αυτοκίνητα που σταματούσαν για δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αποχωρούσαν, σαν να μην είδαν το παραμικρό αφήνοντας την 8χρονη να ξεψυχήσει. Κάποιος μάλιστα έφτασε στο σημείο να κλωτσήσει το κοριτσάκι για να δει αν είναι ζωντανό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις