Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κερατσίνι: Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τον τραγικό χαμό του 8χρονου κοριτσιού

Κερατσίνι: Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέ...

Συγκλονίζει το ντοκουμέντο λίγο πριν τον τραγικό θάνατο της 8χρονης που εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες ντοκουμέντο που είδαν το φως της δημοσιότητας και αποτυπώνουν τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν χάσει τη ζωή του το 8χρονο κορίτσι που εγκλωβίστηκε σε συρόμενη ηλεκτρική πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο απ΄ο το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, ο υπάλληλος δίνει την εντολή να κλείσει η πόρτα του εργοστασίου και κατευθύνεται προς το εσωτερικό της αποθήκης - αφήνοντας τη μετακινούμενη πόρτα χωρίς επίβλεψη.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κι ενώ η πόρτα συνεχίζει να κλείνει, το 8χρονο κορίτσι μπαίνει τρέχοντας μέσα στο χώρο του εργοστασίου.

Στέκεται μπροστά στην πόρτα και φαίνεται να αναρωτιέται τι ακριβώς πρέπει να κάνει, ενώ εντέλει κλείσει τελείως η πόρτα, το παιδί αποφασίζει να βγει από τον χώρο με τη γνωστή τραγική εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετά λεπτά αργότερα ο υπάλληλος περνά μπροστά από την πόρτα, όπου βρίσκεται το εγκλωβισμένο παιδί, κοιτάει αλλά δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί - νόμιζαν πως είχε πιαστεί σακούλα - ενώ στη συνέχεια ξαναπερνά.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη 17/11 στο Κερατσίνι, όταν το 8χρονο κοριτσάκι προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κερατσίνι, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε συρόμενη ηλεκτρική πόρτα και να χάσει τη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα συνελήφθη ένα άτομο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Επίσης συνελήφθησαν η μητέρα και η γιαγιά της άτυχης 8χρονης, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες.

Η τραγωδίας συνέβη την Τετάρτη 17/11 στο Κερατσίνι, όταν το 8χρονο κοριτσάκι προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε συρόμενη ηλεκτρική πόρτα και να χάσει τη ζωή της.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος ερευνώνται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις