Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντώνης Κουνάβης: Πολιτικά έκθετος ο δήμαρχος Πατρέων από την παραίτηση του Ανδρέα Αθανασόπουλου

Αντώνης Κουνάβης: Πολιτικά έκθετος ο δήμ...

Η ανακοίνωση

Σε νέα ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαϊας Αντώνης Κουνάβης, σχετικά με την παραίτηση του Αντιδημάρχου Ανδρέα Αθανασόπολου, ο οποίος μετά από καταγγελία γυναίκας για κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της απoχώρησε από τη θέση του αλλά και από δημοτικός σύμβουλος, αναφέρει:  

Η παραίτηση του κ. Ανδρέα Αθανασόπουλου από το αξίωμα του αντιδημάρχου και από την αιρετή θέση του δημοτικού συμβούλου εκθέτει πολιτικά τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος επιχείρησε δια της σιωπής να συγκαλύψει μια σοβαρότατη καταγγελία, για την οποία η τοπική κοινωνία βοά τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Όμως, δυστυχώς για το ΚΚΕ, ένα κόμμα σταλινικών καταβολών που συγκυριακά ελέγχει τη Δημοτική Αρχή, «ουδέν κρυπτόν υπό του ήλιου» στο πλαίσιο της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών.

Είναι προφανές ότι η παραίτηση του κ. Ανδρέα Αθανασόπουλου ήρθε σαν μια νομοτελειακή εξέλιξη μετά από τον σάλο που ξέσπασε, ωστόσο δεν αναιρεί τις βαρύτατες πολιτικές ευθύνες του δημάρχου Πατρέων. Αντιθέτως τις αναδεικνύει, και μάλιστα στον υπέρτατο βαθμό.

Αναμφίβολα για τον τέως αντιδήμαρχο ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, όπως άλλωστε ισχύει για όλους όσοι βρίσκονται σε δεινή θέση, αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη στην οποία καλούνται να λογοδοτήσουν.

Είναι κι αυτή μια κατάκτηση μιας ευνομούμενης πολιτείας, η οποία έχει ως θεμέλιους λίθους της τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία, παντελώς άγνωστη έννοια, αν όχι ξένη και εχθρική, στα ολοκληρωτικά καθεστώτα όπου εφαρμόστηκε η ιδεολογία που προτάσσει το ΚΚΕ, το τελευταίο κόμμα - υπόλειμμα του κομμουνισμού στην Ευρώπη, 

Όσο για τον δήμαρχο Πατρέων, είναι υπόλογος στα μάτια των Πατρινών. Δεν αρκεί να λένε για σένα ότι είσαι «καλός άνθρωπος», πρέπει να το αποδεικνύεις και εμπράκτως, δίνοντας ως πρώτος πολίτης της Πάτρας το παράδειγμα.

Πάτρα: Παραίτηση Αθανασόπουλου από τη θέση του Αντιδημάρχου και του Δημοτικού Συμβούλου μετά το σάλο με την εις βάρος του καταγγελία

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις