Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλάβρυτα: Έξι χρόνια φυλάκιση σε "άνδρα νταή" -Ξυλοφόρτωσε τη γυναίκα του παρουσία παιδιών

Καλάβρυτα: Έξι χρόνια φυλάκιση σε "...

Καταπέλτης Εισαγγελέας και Πρόεδρος

25η Νοεμβρίου σήμερα και είναι Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Σήμερα μια τέτοια μέρα, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαβρύτων, με την αυτόφωρη διαδικασία, εκδικάστηκε υπόθεση, ενδοοικογενειακής βίας, με ξυλοδαρμό γυναίκας από τον σύζυγό της ενώπιον μάλιστα και ανήλικων τέκνων.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με το kalavrytanews.com, που βρέθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης, προσήλθε ενώπιον του Δικαστηρίου με τρεις κατηγορίες: 1. Ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη ενώπιον ανηλίκων μελών της οικογένειας. 2. Ενδοοικογενειακή απειλή κατ εξακολούθηση και 3. Εξύβριση. 

Καταπέλτης ο Εισαγγελέας Καλαβρύτων στην αγόρευσή του, προτείνοντας την αυστηρή τιμωρία του κατηγορουμένου και με σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της έδρας ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 6χρόνια και 3 μήνες κάθειρξη, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα επί 3ετία. Πέρας της 3ετούς κάθειρξης η έφεση θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα με τη προϋπόθεση ο καταδικαστείς να δίνει το παρών στο οικείο αστυνομικό τμήμα και να μετοικίσει από την εστία του. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις