Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κανονικά η Θεία Λειτουργία και η Λιτανεία για τον Άγιο Ανδρέα

Πάτρα: Κανονικά η Θεία Λειτουργία και η ...

Τι αποφασίστηκε στην έκτακτη σύσκεψη

Έκτακτη σύσκεψη για  τον εορτασμό του Πολιούχου Αποστόλου Ανδρέα και τα μέτρα που θα ισχύσουν πραγματοποιήθηκε πριν λίγο με στόσο της αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού.

 Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος και εκπρόσωποι υγειονομικών φορέων και της αστυνομίας. Α ποφασίστηκε να γίνουν κανονικά η Θεία Λειτουργία και η λιτανεία με την τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπονται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Πάτρα: «Ο Πολιούχος θα γιορταστεί με λαμπρότητα και πιστούς»- Σύσκεψη για τους ελέγχους στις εισόδους

"Δεν μπορώ να αντιληφθώ πως θα πάμε σε οποιαδήποτε εκδήλωση χωρίς να έχουν ληφθεί τα πιο αυστηρά μέτρα, ώστε να προστατευτεί η δημόσια υγεία", δήλωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης και πρόσθεσε πως για τον έλεγχο πιστοποιητικών νόσησης και εμβολιασμού εντός του Ιερού Ναού θα πρέπει να υπάρξουν ελεγκτικοί μηχανισμοί.

 Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος επεσήμανε ότι "η γιορτή πρέπει να γιορταστεί  με λαμπρότητα αλλά χρειάζεται να εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο και ό,τι προβλέπει το ΦΕΚ. Γιατί βρισκόμαστε σε μιια κατακόκκινη περιοχή. Τα ενεργά κρούσματα είναι πάρα πολλά και έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ. Πήραμε την πρωτοβουλία μαζί με τον Μητροπολίτη, να συναντηθούμε, για να δούμε πώς θα επιτηρήσουμε την εφαρμογή του Πρωτοκολλου ώστε να μην έχουμε παρατράγουδα τα οποία θα τα πληρώσουμε μετά|.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις