Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δικογραφία για εργαζόμενο στο Κέντρο Θηλέων που φέρεται να χτύπησε 16χρονη τρόφιμο- Βγήκε σε αναστολή

Πάτρα: Δικογραφία για εργαζόμενο στο Κέν...

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό του Υπουργείο και η δικογραφία στην Εισαγγελία

Δικογραφία σε βάρος εργαζόμενου στο Κέντρο Μέριμνας Θηλέων στην Πάτρα σχηματίστηκε στις 11 Νοεμβρίου από την Αστυνομία, οποίος φέρεται να χτύπησε ανήλικη που φιλοξενείται στοΊδρυμα. Όπως κατήγγειλε στο Β΄Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας,  16χρονη τρόφιμος του Ιδρύματος, η οποία πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον Πρόεδρο του Κεντρου, ο υπάλληλος σύμφωνα με την καταγγελία, τη χαστούκισε και την εξύβρισε ενώ την έπιασε με δύναμη από το σαγόνι. Το δεύτερο Αστυνομικό Τμήμα σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του εργαζόμενου, για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση.Ο άνδρας δεν συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και η δικογραφία εστάλη στον Εισαγγελέα.

Όπως αναφέρει στο thebest.gr o Πρόεδρος του Κέντρου Νίκος Σταθακόπουλος κινήθηκαν άμεσα διοικητικά οι διαδικασίες και έθεσε τον υπάλληλο σε αναστολή και παρέπεμψε την υπόθεση στο Πειθαρχικό του Υπουργείου. Το συμβάν όπως αναφέρει έγινε στην κουζίνα του Κέντρου. Ο υπάλληλος φέρεται να έκανε παρατήρηση στην κοπέλα για τον τρόπο που μίλησε στη μαγείρισσα.

"Ο υπάλληλος τέθηκε άμεσα σε αναστολή καθηκόντων, συγκλήθηκε εκτάκτως το Δ.Σ. ενώ έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό του Υπουργείου για τα περαιτέρω. Δεν νομιμοποιείται κανείς να τα βάλει με τα παιδιά. Εμείς είμαστε εκεί για να προστατεύουμε αυτά τα παιδιά και να τα φροντίζουμε, αυτός είναι ο ρόλος μας. Αυτή είναι και η κοινωνική πρόνοια" επισημαίνει μιλώντας στο thebest.gr ο  Νίκος Σταθακόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις