Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Α. Κανάκης: Παίρνει θέση για την επίθεση ακροδεξιών κατά της Ναταλίας Γερμανού

Α. Κανάκης: Παίρνει θέση για την επίθεση...

Τι είπε στην έναρξη της εκπομπής

Ο Αντώνης Κανάκης, κατά την έναρξη της εκπομπής "Ράδιο Αρβύλα" το βράδυ της Δευτέρας, θέλησε να πάρει θέση για τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε ο διασώστης προσφύγων, Ιάσονας Αποστολόπουλος, στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται".

Υπενθυμίζουμε ότι η Ναταλία Γερμανού δέχτηκε ακροδεξιές και σεξιστικές επιθέσεις στα social media, μετά τη συζήτηση που είχε με τον Ιάσονα Αποστολόπουλο. Επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι διασώσεις προσφύγων και μεταναστών, κάτι που δεν άρεσε στα ακροδεξιά τρολς στου διαδικτύου, τα οποία εξαπέλυσαν ένα οχετό σεξισμού προς την παρουσιάστρια.

Στα social media, όπου το κλίμα πόλωσης απέναντι στους μετανάστες έχει καλλιεργηθεί επικίνδυνα τις προηγούμενες ημέρες, βρέθηκε έφορο έδαφος για μια επιδρομή ακροδεξιών σχολίων κατά της Ναταλίας Γερμανού που επέλεξε να αναδείξει τη σημασία του να σώζεις ανθρώπινες ζωές που κινδυνεύουν με πνιγμό στη θάλασσα, μέσα από την εκπομπή της.

Ο Αντώνης Κανάκης, με αφορμή τα όσα συνέβησαν, πήρε θέση, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Έχουμε βάλει σκοπό να γυρίσουμε αυτή τη χώρα στο Μεσαίωνα κανονικά; Είμαστε σε καλό δρόμο. Να ξεκινήσουμε τα βασανιστήρια σιγά – σιγά, να έχουμε το πίσσα και πούπουλα στις πλατείες. Βγαίνει ένας άνθρωπος, ο οποίος είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με αυτά που λέει, αυτός ο άνθρωπος ρισκάρει τη ζωή του για ανθρώπινες ζωές ρε γ...το. Αυτό δεν είναι πιο πάνω από οποιαδήποτε δεξιά ή αριστερά; Για τη Ναταλία τι προτιμάτε; Να έχει καλεσμένη τη νικήτρια του The Bachelor;"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight