Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη στη 49χρονη- Τι φώναξε μπαίνοντας στον Ανακριτή

Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη στη 49χρονη- Τι ...

Βαριές κατηγορίες

Βαριές κατηγορίες απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος της 49χρονης που χθες πυροβόλησε τον 68χρονο πατέρα τού παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι τραυματίζοντας τον σοβαρά.

Σε βάρος τής κατηγορουμένης ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Μπαίνοντας στο γραφείο του ανακριτή, η 49χρονη, είπε: «Άρπαξε επί πέντε χρόνια και βίαζε την κόρη μου και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα. Στις 10 ήμουν στον υπουργό Δικαιοσύνης και έκανα αναφορά».

Σε ανακοίνωσή της, η ελληνική αστυνομία αναφέρεται στο σοκαριστικό περιστατικό, κάνοντας λόγο για απόπειρα αρπαγής του κοριτσιού, η οποία δεν ολοκληρώθηκε «λόγω της αντίστασης που προέβαλε η ανήλικη».

Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Η 49χρονη που πυροβόλησε, χθες το μεσημέρι, στο Χαλάνδρι, τον 68χρονο οφθαλμίατρο, με τον οποίο απέκτησαν ένα παιδί, 12 ετών, σήμερα, κατηγορείται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ενδοοικογενειακής βίας.

Από την αστυνομική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου σημειώθηκε το περιστατικό, το περίστροφο με το οποίο η κατηγορούμενη φέρεται ότι πυροβόλησε τον γιατρό, ενώ στο αυτοκίνητό της εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, ξίφος σε θήκη, δύο κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ και ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις