Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Σάλος με δήμαρχο που είχε κορωνοϊό αλλά πήγαινε κανονικά σε κοινωνικές εκδηλώσεις!

Ηλεία: Σάλος με δήμαρχο που είχε κορωνοϊ...

Βγήκε θετικός στον κορωνοϊό αλλά …αντί να καθίσει στο σπίτι του τηρώντας την καραντίνα και το πρωτόκολλο, κυκλοφορούσε σα να μη συμβαίνει τίποτα!

Σάλος έχει ξεσπάσει στον Νομό Ηλείας, με δήμαρχο ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και φέρεται να έσπασε την καραντίνα για να πραβρεθεί σε εκδηλώσεις! Ο εν λόγω δήμαρχος λοιπόν, σύμφωνα με μαρτυρίες συνεχίζει κανονικά τις κοινωνικές επαφές του και μάλιστα συμμετείχε και σε εκδηλώσεις!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το γεγονός αποτελούσε «κοινό μυστικό» για ολόκληρη την περιοχή και γίνονταν και τα αντίστοιχα σχόλια σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές του thebest, ελέγχεται αν κολλησε και ανώτατο πολιτειακό παράγοντα με τον οποίο είχε έρθει πρόσφατα σε επαφή!

Κάποιοι από τους κατοίκους που ανησύχησαν με τα γεγονότα, επισκέφτηκαν το αστυνομικό τμήμα και ζήτησαν τη βοήθεια των αστυνομικών αφενός, στο να εξακριβωθεί το εάν ο συγκεκριμένος δήμαρχος βρίσκεται όντως στις λίστες του ΕΟΔΥ και αφετέρου, για να διασφαλίσουν ότι θα μείνει στο σπίτι του, για όσες ημέρες προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η Αστυνομία επισκέφτηκε τον δήμαρχο προκειμένου να ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις