Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Σία Αναγνωστοπούλου στην πρεμιέρα της ταινίας "Καλάβρυτα 1943" - ΦΩΤΟ

Η Σία Αναγνωστοπούλου στην πρεμιέρα της ...

Η πρεμιέρα έγινε την Δευτέρα 8/11/2021 το βράδυ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Μαξ Φον Σύντοφ

Η επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Καλάβρυτα 1943» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 8 Νοεμβρίου 2021 στο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Αθήνα και πολλοί έδωσαν το παρών, μεταξύ των οποίων ηθοποιοί που παίζουν στην ταινία του Νικόλα Δημητρόπουλου που αναβιώνει τη Σφαγή των Καλαβρύτων το 1943, όπως η Δανάη Σκιάδη, ο Νικόλας Παπαγιάννης, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος, η Astrid Roos, η Alice Krige, ο Tomas Arana, ο σεναριογράφος Δημήτριος Κατσαντώνης, κ.α.

Από την Αχαΐα όπως είδαμε στις φωτ. παρευρέθηκε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Πολιτισμού, Σία Αναγνωστοπούλου. Ακόμα ανάμεσα σε όσους πήγαν στην πρεμιέρα της ταινίας με θέμα το μεγαλύτερο ίσως έγκλημα πολέμου της περιόδου της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα, που διαπράχθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1943, ήταν και η χήρα του σπουδαίου Σουηδού ηθοποιού Μαξ φον Σίντοφ, Κατρίν Μπρελέ (ο Σίντοφ στην τελευταία του εμφάνιση σε κινηματογραφική ταινία ως επιζών του ολοκαυτώματος, λέγεται πως είναι συγκινητικός).

Ακόμα παρέστησαν η Μαρία Καβογιάννη, ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Λευτέρης Γιοβανίδης, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Τόνια Σωτηροπούλου, κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επίσημη πρεμιέρα του φιλμ ήταν αφιερωμένη στον πρωταγωνιστή Μαξ φον Σίντοφ, ο οποίος δεν πρόλαβε να δει το έργο ολοκληρωμένο καθώς έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2020.

 

Οι φωτογραφίες έχουν credit: NDP Photo και είναι από την ανάρτηση του tlife.gr

Οι τελευταίες έξι φωτ. είναι από το υλικό που μας εστάλη από την Tanweer.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight