Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας: Ο συνήγορος του δολοφόνου της 75χρονης, είχε βρει την μητέρα του μαχαιρωμένη

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας: Ο συνήγορ...

Ο δικηγόρος του δράστη είχε χάσει τη μητέρα του με παρόμοιο τρόπο σε ένα έγκλημα που το 2009 συντάραξε ολόκληρη τη χώρα

Ο 39χρονος που δολοφόνησε την 75χρονη νονά του στο Βόλο πήρε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη για την απολογία του. Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το ίδιο βράδυ είχε κάνει χρήση κοκαϊνης.

Συγκεκριμένα, οι 39χρονος βαφτισιμιός της άτυχης 75χρονης, την οποία κατακρεούργησε με 42 μαχαιριές, όπως προέκυψε από την νεκροψία-νεκροτομή, για 2.000 ευρώ που απαίτησε να του δώσει και εκείνη αρνήθηκε.

Μάλιστα, είπε πως ήταν θολωμένος από την χρήση και δεν καταλάβαινε τι έκανε, ωστόσο στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις του και ειδικά την μεθοδολογία που ακολούθησε της ανθρωποκτονίας που αντιφάσκει ευθέως με τον ισχυρισμό του.

Ο δράστης παραδόθηκε οικειοθελώς χθες αργά το απόγευμα στην Ασφάλεια Βόλου και συνελήφθη κατ’ εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Στους αστυνομικούς είπε, πως ήθελε να ηρεμήσει πρώτα, να σκεφτεί όσα έγιναν και ύστερα να παραδοθεί όπως και έπραξε. Βεβαίως γνώριζε από τους οικείους του ότι ο κλοιός είχε στενέψει πολύ γύρω του και έτσι δεν είχε άλλη επιλογή, αφού από την πρώτη στιγμή οι τοπικές Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του.

Ο συνήγορος του δράστη και η τραγική σύμπτωση
Με 20 μαχαιριές η 67χρονη Νίκη Μηλίνη, μητέρα του συνήγορου του δράστη Γιάννη Μηλίνη, εντοπίζεται το 2009 στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία νεκρή, από τον γιο της.

 Η 69χρονη γυναίκα, που είχε να δώσει σημεία ζωής για δύο ημέρες, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα.

Φέρει 20 μαχαιριές στο κορμί της, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη. Το ντύσιμο του θύματος και τα σερβίτσια με μπολ παγωτού στο τραπέζι δείχνουν ότι ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο στην ίδια. Δώδεκα χρόνια μετά, παραμένει άγνωστος ο δολοφόνος της Νίκης Μηλίνη.

Σήμερα, ο δικηγόρος του καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση που βίωσε το 2009 και ο ίδιος για να υπερασπιστεί τον δράστη μιας δολοφονίας που μοιάζει με οτι έζησε όταν βρήκε τη μητέρα του νεκρή μέσα σε έν α λουτρό αίματος μέσα στο σπίτη της 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις