Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κινητή Μονάδα της 6ης ΥΠΕ πραγματοποίησε εμβολιασμούς σε Σκιαδά και Δροσιά Αχαΐας

Κινητή Μονάδα της 6ης ΥΠΕ πραγματοποίησε...

Επίσης στο Γούμερο και το Ρουπάκι Ηλείας - Οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα στην Αιγιαλεία & στη Δυτική Αχαΐα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εμβολιαστική διαδικασία στην ύπαιθρο της Αχαΐας και της Ηλείας από την Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού της 6ης ΥΠΕ – Υγειονομικής Περιφέρειας.

Κατά την εβδομάδα 1-5 Νοεμβρίου 2021, μεταξύ των περιοχών που επισκέφθηκε η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού είναι τα χωριά Σκιαδά και Δροσιά Αχαΐας  και Γούμερο και Ρουπάκι Ηλείας.

Οι περισσότεροι κάτοικοι υποδέχτηκαν με θετική διάθεση την κινητή μονάδα και είδαν με θετικό πρόσημο τη διαδικασία του εμβολιασμού στον δικό τους τόπο, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Για αυτούς έλαβε σάρκα και οστά το σύνθημα της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ «ερχόμαστε εμείς σε εσάς και όχι εσείς  σε εμάς», αφού διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι ότι κινητό συνεργείο του ΕΟΔΥ τους προσεγγίζει με στόχο την επιτόπια εμβολιαστική παρέμβαση.

Τα πρώτα σημάδια της επιτόπιας εμβολιαστικής δράσης είναι  ενθαρρυντικά, καθώς εμβολιάστηκε σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας  και  η διαδικασία βρίσκεται, ακόμη,  στα σπάργανα. 

Η εμβολιαστική τους κάλυψη έγινε με εμβόλιο Pfizer.

Η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ όπως προσθέτει η ανακοίνωση, θα συνεχίσει τη δράση αυτή και την επόμενη εβδομάδα με καταδρομικούς εμβολιασμούς  και  στις υπόλοιπες περιοχές της Αχαΐας όπως στην Αιγιαλεία και στη Δυτική Αχαΐα. Στόχος είναι η αύξηση της εμβολιαστικής κάλυψης των κατοίκων των επαρχιακών περιοχών προκειμένου να μειωθεί ο αριθμός των νοσούντων, να αποφευχθεί η νοσηλεία στα νοσηλευτικά ιδρύματα και να μειωθεί ο αριθμός των θανάτων από covid 19.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις