Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκκίνηση επαφών από την Αχαΐα για τον Γ. Παπανδρέου: "Μαζί θα καταφέρουμε πολλά" είπε στους συγκεντρωμένους- ΦΩΤΟ& ΒΙΝΤΕΟ

Εκκίνηση επαφών από την Αχαΐα για τον Γ....

Το πρόγραμμά του

Στην Πάτρα βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρώην Πρωθυπουργός, βουλευτής Αχαΐας και εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου ο οποίος ξεκινάει  τον κύκλο των επαφών του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ. από την Αχαΐα για να ακολουθήσουν η Ηλεία και η Αιτωλοακαρνανία, έχει αυτή την ώρα επαφές με Δημάρχους και φορείς της περιοχής στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό». Ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε να  ξεκινήσει η εξόρμησή του εκτός Αθηνών από την γενέτειρα των Παπανδρέου για προφανείς συμβολικούς λόγους.

Κατά την άφιξή του στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ. έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από γνωστά στελέχη και φίλους που στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

«Ξεκινάμε από δω, από την Αχαΐα, για μια μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες για την κινητοποίηση τους. Εμείς μπορούμε να δώσουμε προοπτική, όραμα αλλά και ελπίδα στο ελληνικό λαό. Συμμεριζόμαστε, συμπάσχουμε, με τις αγωνίες του ελληνικού λαού που βίωσε και βιώνει κρίσεις και πρέπει να ξέρει ότι υπάρχει προοπτική. Μια μεγάλη μετάβαση που πρέπει να γίνει σε όλο τον κόσμο, αλλά και στην Ελλάδα, είναι  μια βιώσιμη πράσινη ανάπτυξη. Πάμε μπροστά με τη δημοκρατική παράταξη για όλα τα μεγάλα προβλήματα που έχει ο τόπος και αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Πάμε μπροστά για να ανοίξουμε δρόμους για τη συμμετοχή του κάθε πολίτη. Μαζί θα διαμορφώσουμε το νέο όραμα για τον ελληνισμό. μαζί θα καταφέρουμε πολλά σ’ αυτήν την πολύ όμορφη αλλά και απαραίτητη για τη χώρα προσπάθεια», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Ακολούθησε συνάντηση με πολίτες, στελέχη και μέλη του Κινήματος Αλλαγής στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας στην Πάτρα. Στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στον Πύργο Ηλείας (Πολυχώρος - Πάρκο Ξυστρή). Το πρόγραμμά του για τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 12:00 Ομιλία σε πολιτική συγκέντρωση στο Αγρίνιο (Παπαστράτειο) 15:00 Επίσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου - Συνάντηση με τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων Ο κ. Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει περιοδείες και στις 13 περιφέρειες της χώρας, μέσα στις επόμενες περίπου 30 μέρες που απομένουν μέχρι τις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου.

Όλη η δήλωση του Γ. Παπανδρέου μετά τη συνάντηξση στα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής έχει ως εξής:

Ξεκινάμε σήμερα από εδώ, από την Αχαΐα, μια νέα μεγάλη προσπάθεια. 

Να γίνει μεγάλη και ισχυρή η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη.  

Γιατί εμείς μπορούμε να δώσουμε όραμα, ελπίδα και προοπτική στον Ελληνικό λαό. 

Συμπάσχουμε με τις αγωνίες του λαού, που βίωσε και βιώνει απανωτές κρίσεις.  

Μας δίδαξαν πολλά, αυτές οι κρίσεις. 

Και ξέρουμε ότι μπροστά μας έχουμε νέες μεγάλες και δύσκολες προκλήσεις. 

Μια μεγάλη μετάβαση, στην πράσινη ανάπτυξη. 

Αυτή η μεγάλη αλλαγή, δεν μπορεί να γίνει με αντιλήψεις και πρακτικές παρελθόντος, δεν μπορεί να γίνει με ένα κράτος πελατειακό που στηρίζει κατεστημένα και ρίχνει τα βάρη στον λαό. 

Η ευθύνη μας είναι μεγάλη. 

Οι αρχές και οι παραδόσεις μας, επιβάλλουν, 

Να εγγυηθούμε μια μετάβαση που χτυπά τα διαχρονικά προβλήματα, προβλήματα που γνωρίζει ο Ελληνικός λαός, 

Να εγγυηθούμε μια μετάβαση που θα δίνει τη σιγουριά στην Ελληνίδα και στον Έλληνα, θα αντιμετωπίζει τις τεράστιες ανισότητες, θα εμπεδώνει την κοινωνική δικαιοσύνη, θα δίνει σε όλους τη δυνατότητα δημοκρατικής συμμετοχής και μαζί, θα διαμορφώνει το νέο όραμα για τον Ελληνισμό. 

Η Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη, είναι ο μοναδικός φορέας που μπορεί να εγγυηθεί μια τέτοια διέξοδο. 

Θα ξανακάνουμε την Παράταξή μας δυνατή και κυρίαρχη.  

Το μπορούμε. Πάμε μπροστά. 

Και θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου, τους συμπολίτες μου Αχαιούς, που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα με τόσο ενθουσιασμό και να τους προσκαλέσω να πορευτούμε μαζί σε αυτήν την όμορφη, αλλά και αναγκαία για την Ελλάδα και τους Έλληνες, προσπάθεια. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις