Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Kορωνοϊός: "Ασφαλές και αποτελεσματικό" το χάπι- Σε ποιους θα χορηγηθεί

Kορωνοϊός: "Ασφαλές και αποτελεσματ...

Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θάνος Δημόπουλος μίλησε για τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει το συγκεκριμένο χάπι και την αποτελεσματικότητά του.

Η Βρετανία ενέκρινε το χάπι της Merck κατά του κορωνοϊού και μετά το εμβόλιο υπάρχει ένα ακόμη όπλο στην μάχη κατά της πανδημίας. Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θάνος Δημόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ το βράδυ της Πέμπτης για τα χαρακτηριστικά που συγκεντρώνει το συγκεκριμένο χάπι και την αποτελεσματικότητά του.

«Είναι το πρώτο αντιικό φάρμακο, το οποίο έχει ειδικά σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση του ιού και έχει ένα πολύ καλό προφιλ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας» τόνισε για το χάπι ο κ. Δημόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Όπως δήλωσε, είναι πολύτιμο για την καταπολέμηση του ιού διότι υπάρχουν συμπολίτες μας που θα νοσήσουν και οι οποίοι έχουν παράγοντες κινδύνου που μπορεί να προβλέψουν ότι η νόσος σε αυτούς θα εξελιχθεί άσχημα.

Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ εξήγησε ότι το κυρίαρχο όπλο που έχουμε απέναντι στο ιό τα είναι εμβόλια και δεν πρέπει αυτή η «κατάκτηση» να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για τον εμβολιασμό και την πρόληψη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις