Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

“Λύγισε” η Ελένη Μενεγάκη – Το θέμα που την συγκλόνισε

“Λύγισε” η Ελένη Μενεγάκη – Το θέμα που ...

Ξέσπασε σε κλάματα

Η Ελένη Μενεγάκη παρουσίασε στην εκπομπή της ένα θέμα που την συγκλόνισε. Αφορούσε σε γονείς στο Αφγανιστάν που αναγκάζονται να πουλήσουν τις ανήλικες κόρες τους για να αγοράσουν τρόφιμα.

 
“Στενοχωρήθηκα, σφίχτηκε η καρδιά μου…Γιατί όταν έχει να κάνει με παιδάκια, τρελαίνομαι και μάλιστα με τα παιδάκια που δεν μπορούν να ορίσουν την μοίρα τους, ούτε καν να βοηθηθούν από κάποιον… “, ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη, παρουσιάζοντας το θέμα.

“Δεν έχω δουλειά, χρήματα, φαγητό. Πρέπει να πουλήσω την κόρη μου. Δεν έχω άλλη επιλογή”, είπε στο σχετικό βίντεο ο Μαλίκ, ο πατέρας της 9χρονης Παρβάνα για τη δύσκολη απόφαση που πήρε να δώσει την κόρη του σε έναν ξένο.

Η Παρβάνα γνωρίζει πώς έχει πουληθεί για ένα πιάτο φαΐ. “Ο πατέρας μου με πούλησε, επειδή δεν έχουμε ψωμί, ρύζι και αλεύρι. Με πούλησε σε έναν γέρο”, είπε το μικρό κορίτσι.

Σύμφωνα με το σχετικό βίντεο, ο ηλικιωμένος , που παρουσιάζεται με τη λευκή γενειάδα και λέει πως είναι 55 ετών, είναι ο “γαμπρός” που έρχεται να παραλάβει τη νύφη. Πληρώνει στον Μαλίκ 200.000 Αφγκάνις, λίγο περισσότερα από 2.000 δολάρια. Η τύχη του μικρού και ανυπεράσπιστου κοριτσιού μόλις σφραγίστηκε.

Το τεράστιο χέρι του αρπάζει την Παρβάνα από τον ώμο και την βγάζει από το σπίτι. Το κοριτσάκι κλαίει. Λίγα μέτρα από την πόρτα στηλώνει τα πόδια στο χώμα και προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά μάταια. Την οδηγούν με το ζόρι στο αυτοκίνητο του 55χρονου για να φύγουν.

Η μοίρα αυτών των κοριτσιών συντάραξε την Ελένη Μενεγάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight