Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Φ. Ζαΐμης συναντήθηκε με την Πρόξενο της Κένυας Βίκυ Πανταζοπούλου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας...

Έμφαση δόθηκε στη σημασία που αποδίδουν τόσο η Ελλάδα όσο και η Κένυα σε θέματα επιχειρηματικότητας, εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας

Την προώθηση των διμερών σχέσεων και την προοπτική συνεργασίας κυρίως στον επιχειρηματικό τομέα συζήτησε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίωνας Ζαΐμης, κατά τη συνάντησή του με την αντιπροσωπεία κυβερνητών από την Κένυα της οποίας επικεφαλής ήταν η Πρόξενος, Βίκυ Πανταζοπούλου. Έμφαση δόθηκε στη σημασία που αποδίδουν τόσο η Ελλάδα όσο και η Κένυα  σε θέματα επιχειρηματικότητας, εκπαίδευσης και τεχνογνωσίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, εξέφρασε την ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στις σχέσεις της με την Κένυα ενώ και οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη διάθεση υλοποίησης κοινών δράσεων.

 «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μέσω των πανεπιστημίων της, των επιχειρήσεων της και των εξειδικευμένων συμβούλων που διαθέτει, δύναται να μεταφέρει τεχνογνωσία στην πολύ μεγάλη αγορά της υποσαχάριας Αφρικής, γενικότερα. Οι Έλληνες χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης και συμπάθειας καθότι ουδέποτε ήσαν αποικιοκράτες και μπορούν, αν θέλουν, να έχουν σημαντική θέση στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της Κένυας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζαΐμης.

Στο τέλος της συνάντησης έγινε ανταλλαγή συμβολικών δώρων με την αντιπροσωπεία κυβερνητών.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος, ενώ  συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι  κυβερνήτες των περιοχών: Bomet, Kitui, Μarsabit Municipality και Baringo.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις