Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με επιτυχία η συζήτηση που συνδιοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών και την 6η ΥΠΕ

Με επιτυχία η συζήτηση που συνδιοργανώθη...

Για τους εμβολιασμούς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση -συζήτηση που συνδιοργανώθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών και την 6η ΥΠΕ. Η εκδήλωση συνάντηση -συζήτηση με τους φοιτητές στο Πάρκο της Ειρήνης με αντικείμενο την εμβολιαστική θωράκιση των φοιτητών που πραγματοποιήθηκε Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στο πλαίσιο συνεργασίας της 6ης ΥΠΕ με την «Επιτροπή Υλοποίησης Διασύνδεσης Πανεπιστημίου, με πόλη – Περιφέρεια» του Πανεπιστημίου Πατρών, πέτυχε το στόχο της, αναφέρει το Πανεπιστήμιο.

Οι φοιτητές ήταν εκεί, και, σαν εμπράγματη αποδοχή των όσων άκουσαν, μερίδα ανεμβολίαστων φοιτητών προχώρησαν σε άμεσο εμβολιασμό στην κινητή μονάδα εμβολιασμού της 6ης ΥΠΕ που πλήρως στελεχωμένη με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό παρευρίσκονταν στο χώρο όπως είχε προαναγγελθεί.
Στην Τελετή παρέστησαν ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας και οι Αντιπρυτάνεις Έρευνας και Ανάπτυξης, Οικονομικών & Προγραμματισμού Καθηγητές κ.κ. Παναγιώτης Δημόπουλος, Δημήτρης Σκούρας. Ο Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας Καθηγητής Παθολογίας -Λοιμωξιολογίας Μάρκος Μαραγκός, ως καθ΄ ύλην αρμόδιος, μίλησε στους φοιτητές επισημαίνοντας μεταξύ άλλων «Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μια προσπάθεια ουσιαστικότερης επαφής με τους φοιτητές μας και ενημέρωσής τους για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Εύχομαι ο εμβολιασμός να φτάσει στο 100% και αυτό θα σημάνει ότι κατακτήσαμε την απόλυτη εμπιστοσύνη των φοιτητών μας γεγονός με τεράστιας σημασίας προεκτάσεις». Επίσης μίλησε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης. Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν και η Επιτροπή Υλοποίησης Διασύνδεσης Πανεπιστημίου, με πόλη – Περιφέρεια» του Πανεπιστημίου Πατρών, αποτελούμενη από τον πρόεδρο της Καθηγητή Χριστόφορο Κροντηρά και τους κ.κ. Β. Πολίτη, Γ. Τελώνη και Α. Φίλια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις