Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πότε θα «μυρίσουν» Χριστούγεννα στην Πάτρα- Τι θα δούμε στους δρόμους

Πότε θα «μυρίσουν» Χριστούγεννα στην Πάτ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι ετοιμάζει ο Δήμος

Μπορεί να βρισκόμαστε στα τέλη του Οκτωβρίου, οι προετοιμασίες όμως για την Χριστουγεννιάτικη περίοδο έχουν ξεκινήσει ήδη, όπως μαθαίνουμε, από τον Δήμο Πατρέων.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου, «και φέτος θα γίνουν παρεμβάσεις σε αρκετές πλατείες, στους κοινόχρηστους χώρους, στις γειτονιές της πόλης μας. Θα υπάρχουν όμορφες και εντυπωσιακές κατασκευές όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Θα έχουμε και καινούργιες ιδέες στην Πλατεία Γεωργίου, στην πλατεία Τριών Συμμάχων, στα Υψηλά Αλώνια και στην πλατεία Όλγας.

Έχουν ξεκινήσει οι κατασκευές ενώ οι εργαζόμενοι στον ηλεκτροφωτισμό εργάζονται πυρετωδώς για τις φωτιστικές συνθέσεις που θα τοποθετηθούν στους δρόμους. Θα έχουμε και φέτος μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη πόλη που θα είναι ευχάριστη όχι μόνο για τους πατρινούς αλλά και για τους επισκέπτες της. Πρόκειται για τον τέταρτο χειμερινό προορισμό της χώρας».

Μάλιστα για όλα τα παραπάνω, όπως αναφέρει ο κ. Αντωνόπουλος, υπάρχει και χρονοδιάγραμμα.

«Στόχος μας, σε σχέση με τον φωτισμό, είναι όλα να είναι έτοιμα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Θα είμαστε έτοιμοι να ανάψουμε τα γιορτινά φώτα, τουλάχιστον στα κεντρικά σημεία της πόλης . Από αρχές του Δεκέμβρη θα είμαστε έτοιμοι να έχουμε τις κατασκευές στις πλατείες. Θα υπάρχει η φάτνη που θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες ενώ θα ανακοινωθούν και εκδηλώσεις, ελπίζοντας ότι δε θα αλλάξει κάτι προς το χειρότερο σε επίπεδο πανδημίας. Είμαστε σε μία πυρετώδη προετοιμασία».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις