Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση με την κρυφή κάμερα στην ΔΕΥΑΠ

Πάτρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πού ακριβώς βρισκόταν

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στην ΔΕΥΑΠ της Πάτρας από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι μέσα στο κτίριο βρέθηκε μία κάμερα η οποία μάλιστα είχε τη δυνατότητα εγγραφής ήχου. Την εξιχνίαση της υπόθεσης,  και τις απαντήσεις στο ποιος, το πότε και το γιατί προχώρησε στην τοποθέτηση της κάμερας, θα δώσει η αστυνομία.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας, «με τον προϊστάμενο της μηχανοργάνωσης ανακαλύψαμε, σε έλεγχο που έγινε στον χώρο, μία κάμερα η οποία ήταν κάμερα λήψης ήχου και ασύρματης μετάδοση στοιχείων. Δεν είναι γνωστό το πότε τοποθετήθηκε, αν ήταν θα υπήρχαν και άλλα δεδομένα. Από την πρώτη στιγμή, ενημερώθηκε το γραφείο κρατικής ασφάλειας στην Πάτρα και με βάση τις οδηγίες που πήραμε, παραδώσαμε την κάμερα για έλεγχο έτσι ώστε να δούμε τι πραγματικά έχει γίνει. Έχει μεταφερθεί στην Υπηρεσία που εξιχνιάζει ηλεκτρονικά εγκλήματα.

Στο σημείο που ήταν τοποθετημένη η κάμερα, μπορεί να γίνεται έλεγχος και μία φορά το χρόνο. Δεν υπήρχε τακτικός έλεγχος για να μπορούμε να προσδιορίσουμε το χρόνο παρουσίας της κάμερας. Πρόκειται για ένα γραφείο μέσα στο οποίο βρίσκονται τέσσερις υπάλληλοι. Είναι το γραφείο που παίρνει τις εντολές αποκατάστασης βλαβών και κατασκευής δικτύων αποχέτευσης και οργανώνει την εργασία των συνεργείων και των εργολαβιών. Δεν γίνεται καμία συναλλαγή ή οικονομική πράξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις