Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο Πατρινοί στην ελίτ των 20 καλύτερων χορευτικών ζευγαριών του κόσμου

Δύο Πατρινοί στην ελίτ των 20 καλύτερων ...

Κατέκτησαν την 14η θέση στο διαγωνισμό Wdc European Championship Professional Ballroom που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία

Στην ελίτ των είκοσι (20) καλύτερων χορευτικών ζευγαριών του κόσμου βρίσκονται δύο Πατρινοί χορευτές, η Δήμητρα Γκεζερλή και ο Patrick Kolodziejski που διαγωνίστηκαν με τα χρώματα της Ελλάδας και κατέκτησαν την 14η θέση στο διαγωνισμό Wdc European Championship Professional Ballroom  που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, τη Βαρσοβία το διήμερο 16 και 17 Οκτωβρίου 2021.

Η θέση είναι ιδιαίτερα τιμητική, καθώς για πρώτη φορά ένα ζευγάρι από τη χώρα μας, συγκαταλέγεται στην ελίτ των είκοσι κορυφαίων. Για τον Πάτρικ, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό καθώς χόρεψε στην πατρίδα του μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια  αφού είναι γνωστό ότι  έχει επιλέξει την Πάτρα ως μόνιμο τόπο κατοικίας και δραστηριοποίησής του.

Το χρυσό καλλιτεχνικό ζευγάρι έχει φέρει στην πόλη της Πάτρας και την Ελλάδα, ένα σημαντικό αριθμό μεταλλίων κατακτώντας κορυφαίες θέσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς χορού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight