Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό 39χρονος- «Έχω μετανιώσει που δεν εμβολιάστηκα»

Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό 39χρονος- «Έχ...

Τι λέει ο ίδιος

Ένας 39χρονος από τη Θεσσαλονίκη – πατέρας δύο παιδιών – δίνει μάχη με τον κορονοϊό και στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» για τη σημασία του εμβολιασμού.

«Δεν το πήρα στα σοβαρά, είπα είναι μια ίωση» αναφέρει – μεταξύ άλλων – ο 39χρονος Θανάσης, σημειώνοντας ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο και τώρα το έχει μετανιώσει.

Μιλώντας στο STAR για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό, o 39χρονος από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι «Δεν το πήρα στα σοβαρά, είπα είναι μια ίωση, θα περάσει μόνη της». Η ίωση όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά τον οδήγησε στο νοσοκομείο να προσπαθεί να αναπνεύσει φορώντας μάσκα οξυγόνου. «Δεν έκανα το εμβόλιο όχι γιατί είμαι αρνητής, θα το έκανα, αλλά δεν “σκόνταψα” κιόλας που λένε να το κάνω. Δεν το είχα δηλαδή πρώτη ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σκοπό να το κάνω, αλλά άργησα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα με πήρε η κάτω βόλτα.

Πήγα στο νοσοκομείο της Κατερίνης πρώτα, μπήκα βγήκα κάνα δυο φορές και τελικά την τρίτη φορά πήγα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο» ανέφερε. Ο Θανάσης είναι πατέρας δύο παιδιών και η φωνή τους όταν τον καλούν είναι αυτή που του δίνει δύναμη. «Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών, με παίρνουν κάθε μέρα στο Viber. Τα βλέπω και περιμένουν να γυρίσω στο σπίτι μας.

Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς το προτείνω ανεπιφύλακτα έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος», αναφέρει ο 39χρονος.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις