Back to Top
#TAGS Αιγιάλεια Κορωνοϊός 200 Χρόνια Από Την Ελληνική Επανάσταση Νάσος Νασόπουλος ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Deloitte: Πλάνο προσλήψεων 400 νέων εργαζομένων

Deloitte: Πλάνο προσλήψεων 400 νέων εργαζομένων

Νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας σε εργασιακό περιβάλλον νέας εποχής, μέσω των γραφείων που αναπτύσσονται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα

H Deloitte με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και προσαρμοσμένη στις νέες ανάγκες και προοπτικές που φέρνει το Future of Work επενδύει στη νέα γενιά και ιδιαίτερα σε εκείνους με γνωστικό αντικείμενο από τα πεδία των Φυσικών Επιστημών, της Τεχνολογίας, της Μηχανικής και των Μαθηματικών (STEM), προκειμένου να εντοπίσει και να εξελίξει τους ταλαντούχους επαγγελματίες του αύριο που θα στελεχώσουν θέσεις εργασίας υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Ως παγκόσμιος leader στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, η Deloitte έχει αγκαλιάσει τη νέα πραγματικότητα της αποκεντρωμένης εργασίας, που αναδείχθηκε και λειτούργησε ως νέο μοντέλο εργασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Με μία νέα εποχή να αναδύεται, το μεγάλο ζητούμενο για τις εταιρείες είναι η μετάβαση σε ευέλικτες και αποτελεσματικές ομάδες εργασίας που μπορούν να εργάζονται ακόμη και απομακρυσμένα με σημείο αναφοράς τηνκοινή κουλτούρα και την αφοσίωση στις εταιρικές αξίες.

Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας οργανώσει την παρουσία της στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και πρόσφατα στη Πάτρα, η Deloitte καλύπτει όλη την Ελλάδα και επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη της στη δυναμική της ελληνικής περιφέρειας και στην ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού που ζει σε αυτή, δίνοντας την ευκαιρία σε 400 νέους να ενταχθούν στο δυναμικό της, για αντικείμενα ενδιαφέροντος που σχετίζονται με τους τομείς των Consulting, Risk Advisory, TaxAdvisory, FinancialAdvisory και Audit & Assurance.

Πρόκειται για ουσιαστική καινοτομία σε ό,τι αφορά στην ανάπτυξη και οργάνωση του ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα των υπηρεσιών στην Ελλάδα. Ταλαντούχοι και ικανοί απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να συνδέονται σε όποιο από τα τέσσερα κέντρα τους εξυπηρετεί, προκειμένου να γνωρίσουν και με φυσικό τρόπο -πέραν του remote working- το τι σημαίνει να εργάζεται κανείς για μια κορυφαία διεθνή εταιρεία, αλλά και να επωφεληθούν γνωρίζοντας από κοντά την εταιρική κουλτούρα, τις αξίες και τον κόσμο της Deloitte.

Η Deloitte έχει εφαρμόσει εδώ και τρία χρόνια το μοντέλο του remote working προσαρμόζοντας τις λειτουργίες της με βάση τη τοποθεσία των ανθρώπων της και τη διασύνδεση τους μέσω της τεχνολογίας. Σε αυτό το πλαίσιο, καλεί  και ενθαρρύνει τους νέους να στείλουν το βιογραφικό τους, από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκονται, για να χτίσουν μια “phygital” καριέρα σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που διέπεται από τις αξίες της ακεραιότητας, της συνεργατικότητας, της συμπερίληψης, της αξιοκρατίας και της προσφοράς στο γενικότερο κοινωνικό σύνολο.

Με αφορμή τη νέα πρωτοβουλία, o CEO της Deloitte, Δημήτρης Κουτσόπουλος, δήλωσε: «Με τα τέσσερα γραφεία και με την αξιοποίηση της τεχνολογίας η Deloitte βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα. Εκεί ακριβώς που βρίσκονται όλοι οι νέοι και ταλαντούχοι άνθρωποι τους οποίους προτρέπουμε να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και να μας ακολουθήσουν σε έναν νέο κόσμο συνεργασίας, που δεν υπόκειται σε φυσικά όρια, γεωγραφικές αποστάσεις και άλλους τυπικούς και παραδοσιακούς περιορισμούς. Στην Deloitte αναζητούμε ανθρώπους ικανούς με ανοικτά μυαλά,δεξιότητες και όρεξη για προσφορά. Σε αυτούς τους νέους ανθρώπους λοιπόν, όπου κι αν βρίσκονται, τους λέμε ότι η Deloitte είναι δίπλα τους, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης και σταδιοδρομίας στο εργασιακό περιβάλλον της νέας εποχής. Τους προτρέπουμε να μας στείλουν το βιογραφικό τους, να γνωρίσουν από κοντά την Deloitte και τους ανθρώπους της, σε όποιο από τα τέσσερα γραφεία τους ενδιαφέρει και να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειάς μας».

Στο πλαίσιο της παρουσίας της Deloitte με νέα γραφεία στην Πάτρα και την πρόσληψη ήδη 10 ταλαντούχων επιστημόνων από το χώρο της Πληροφορικής, έχει οργανωθεί το πρώτο διαδικτυακό Career Day (Ημέρα Καριέρας Πάτρα), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και θα πραγματοποιηθεί στις 19.10.2021. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην αγορά εργασίας και να ενημερωθούν σχετικά με τους τρόπους προετοιμασίας για την είσοδό τους στον επαγγελματικό στίβο.

Νέοι φοιτητές/φοιτήτριες και απόφοιτοι από όλα τα Ακαδημαϊκά Ιδρύματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο [email protected] ή να το ανεβάσουν στο https://www2.deloitte.com/gr/en/pages/careers/careers/future-opportunities-deloitte-greece-careers.html.

Το Virtual Career Day θα είναι η δεύτερη εκδήλωση της Deloitte στην Πάτρα που λαμβάνει χώρα μέσα στον Οκτώβριο, καθώς έπεται της συνάντησης γνωριμίας που πραγματοποιήθηκε στις 12.10.2021, με την συμμετοχή Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, φοιτητών και τοπικών φορέων στους χώρους του Moxy Patra Marina. Σε αυτή την εκδήλωση το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει στελέχη της Deloitte Ελλάδος, με επικεφαλής τον CEO κ. Δημήτρη Κουτσόπουλο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το σύνδεσμο:

www.deloitte.com/gr/en/gend

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά