Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στιγμές πανικού στη Θεσσαλονίκη: Εκτροχιασμός τρένου κοντά στις αποβάθρες

Στιγμές πανικού στη Θεσσαλονίκη: Εκτροχι...

Ευθύνες στην κυβέρνηση και τη διοίκηση του ΟΣΕ αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκτροχιασμός μηχανής επιβατικής αμαξοστοιχίας σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, κοντά στις αποβάθρες επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμαξοστοιχία 3590, με αφετηρία τη Λάρισα, έφτανε στον τελικό προορισμό της, τη Θεσσαλονίκη, όταν στις 12.22 μετά τα μεσάνυχτα και λίγο πριν από την ολοκλήρωση του ταξιδιού, οι μπροστινοί τροχοί της μηχανής βγήκαν εκτός γραμμής, για άγνωστη μέχρι αιτία. Όλοι οι επιβάτες και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας είναι καλά στην υγεία τους. Τα αίτια του ατυχήματος διερευνώνται και, σύμφωνα με πληροφορίες, το σχετικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί στα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα, πιθανώς και αύριο Δευτέρα.

Ευθύνες στην κυβέρνηση και τη διοίκηση του ΟΣΕ αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ
Ευθύνες στην κυβέρνηση και στη διοίκηση του ΟΣΕ για τον χθεσινό εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας αποδίδουν ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς και ο αναπληρωτής, Χρήστος Γιαννούλης.

Ο χθεσινός εκτροχιασμός, αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, επιβεβαιώνει:

-την έλλειψη συντήρησης των γραμμών εδώ και δύο χρόνια,

-την πλήρη εγκατάλειψη του σιδηρόδρομου από την κυβέρνηση Μητσοτάκη,


-τον εμπαιγμό του κ. Καραμανλή, που αρέσκεται σε μονότονα επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες, αλλά όχι έργα.

Αναφέρουν ότι «χθες το βράδυ, για μια ακόμα φορά, ο μηχανοδηγός έσωσε την κατάσταση. Αντέδρασε άμεσα και σωτήρια για τους επιβάτες» και προσθέτουν ότι «μετρήσαμε ένα ακόμα συμβάν από αυτά που συμβαίνουν ανά δύο ή τρεις ημέρες σε όλη τη χώρα». Ακολούθως ρωτούν: «πόσους εκτροχιασμούς θα μετρήσουμε πριν ο ΟΣΕ και η κυβέρνηση πράξουν το καθήκον τους και επανεκκινήσουν τη συντήρηση του δικτύου, πριν συμβεί κάποιο πιο σοβαρό ατύχημα; Αναμένουμε απαντήσεις και όχι μεγαλοστομίες για το Ευρωπαϊκό Έτος Σιδηροδρόμων»._

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις