Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέρκυρα: Στη «μάχη» στρατιώτες και ναύτες - Τεράστιες οι καταστροφές

Κέρκυρα: Στη «μάχη» στρατιώτες και ναύτε...

Με εντολή του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ο στρατός στον Κάτω Γαρούνα που πλήγηκε σημαντικά από την κακοκαιρία

Δυνάμεις στρατιωτών και ναυτών θα συνδράμουν στον Κάτω Γαρούνα της Κέρκυρας όπου η κατάσταση από τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία είναι εξαιρετικά σοβαρή και δύσκολη, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα της κακοκαιρίας «Μπάλλος», τις προηγούμενες μέρες, οδήγησαν στην κήρυξη του νησιού σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. 
Δήμαρχος Κέρκυρας: Ανεπανάληπτες οι καταστροφές στο νησί

Σύμφωνα με το έγγραφο της Δημάρχου Μ. Υδραίου, τα πρωτόγνωρα και εξαιρετικά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Κέρκυρα, έχουν προκαλέσει πέραν από ανεπανάληπτες καταστροφές και εγκλωβισμό δημοτών σε αρκετούς οικισμούς και χωριά.

Οι κάτοικοι της Κέρκυρας δεν μπορούν να εισέλθουν και εξέλθουν από τα σπίτια τους αφού οι άνευ προηγουμένου όγκοι όμβριων υδάτων προκάλεσαν αποκοπή και αποκλεισμό δημοτικών, αγροτικών και μικρότερων δρόμων εντός οικισμών.

Για τους λόγους αυτούς , αναφέρει στο έγγραφό της η δήμαρχος, το νησί βρίσκεται σε έκτακτη κατάσταση και είναι απόλυτη ανάγκη να συνδράμουν στο έργο του δήμου δυνάμεις του Τάγματος Εθνοφυλακής Κέρκυρας.

ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις