Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επίθεση από αδέσποτο δέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσιμπούκης

Πάτρα: Επίθεση από αδέσποτο δέχθηκε ο δη...

Στην περιοχή του Ψαθοπύργου

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο στον Ψαθόπυργο, δέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ώρα Πατρών», Γιάννης Τσιμπούκης. Αποτέλεσμα της επίθεσης, ήταν να τραυματιστεί -ευτυχώς όχι σοβαρά- στο πόδι του.

Ο κ. Τσιμπούκης που περπατούσε στην παραλία του Ψαθοπύργου άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τελικά, περίοικοι, αλλά και επιχειρηματίες της περιοχής έσπευσαν στο σημείο και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς, να χρειαστεί να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

Στην κοινότητα Ψαθοπύργου περιφέρονται αρκετά αδέσποτα, δύο εκ των οποίων, επιδεικνύουν καθημερινά επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα, αυτό που δάγκωσε το πόδι του κ. Τσιμπούκη στο πρόσφατο παρελθόν έχει επιτεθεί και τραυματίσει τουλάχιστον δέκα κατοίκους της περιοχής, ενώ για το σοβαρό αυτό πρόβλημα έχει υποβληθεί και μηνυτήρια αναφορά.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, ο πρόεδρος της Κοινότητας, Τάκης Κολοκυθάς, ο οποίος έχει ενημερώσει εδώ και καιρό και τον Δήμο Πατρέων, κλήθηκε να δώσει κατάθεση στο Α’ Αστυνομικό τμήμα, στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις