Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του κτιρίου του μαγειρείου του Κοινωνικού Οργανισμού

Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατα...

Στην Πλαζ -Το μαγειρείο του Δήμου εξυπηρετεί καθημερινά τη δομή συσσιτίων παρασκευάζοντας φαγητό που διανέμεται σε περισσότερους από 250 συμπολίτες

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες πλήρους ανακατασκευής του κτιρίου που στεγάζει το μαγειρείο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) στην Πλαζ, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Πρόκειται για την μεγαλύτερη από το 2015 ανάπλαση, που έφτασε μέχρι τα θεμέλιά του. Οι εργασίες ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο και ολοκληρώθηκαν τον Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ενισχύθηκε ο φέρων οργανισμός του κτιρίου, τοποθετήθηκαν αντιολισθητικά πλακίδια εσωτερικά, πλακίδια στους τοίχους, ενισχύθηκε και μονώθηκε η τοιχοποιία, η στέγη, τοποθετήθηκε σκεπή, μονώθηκε εσωτερικά και έγινε εσωτερικός και εξωτερικός χρωματισμός, πλάκες πεζοδρομίου στον εξωτερικό χώρο, όλα σύμφωνα με τις υπάρχουσες μηχανικές κατευθύνσεις και προδιαγραφές, προκειμένου να λειτουργεί με ασφάλεια, το μαγειρείο.

Το μαγειρείο του Δήμου εξυπηρετεί καθημερινά τη δομή συσσιτίων του ΚΟΔΗΠ, παρασκευάζοντας φαγητό, που διανέμεται σε περισσότερους από 250 συμπολίτες, αλλά και σε πρόσφυγες και μετανάστες. Συμβάλλει έτσι σημαντικά, στην ανακούφιση με την παροχή της σίτισης, άπορων συνανθρώπων μας, που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

Οι εργαζόμενοι στο μαγειρείο έχουν προσληφθεί μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ ενώ τα τρόφιμα καλύπτονται από την χρηματοδότηση του Δήμου Πατρέων.

Το μαγειρείο του ΚΟΔΗΠ στήθηκε για πρώτη φορά το 2015, με την έναρξη λειτουργίας και της ημερήσιας κατασκήνωσης του Δήμου Πατρέων, ενώ αξιοποιήθηκε και πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τη μεταφορά φαγητού σε άπορους με αυτοκίνητα και  μηχανάκια.

Έκτοτε το μαγειρείο αναβαθμίστηκε πολλές φορές, με κατάλληλο εξοπλισμό και αναπλάσεις του εσωτερικού χώρου, όμως φέτος η ανακατασκευή ήταν πλήρης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις