Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε πλήρη λειτουργία από την Πέμπτη η Χειρουργική Οφθαλμολογική Κλινική του Γ. Ν. Λευκάδας

Σε πλήρη λειτουργία από την Πέμπτη η Χει...

Πρόκειται για ένα κενό που καλύφθηκε πλήρως για τους πολίτες όχι μόνο του νησιού αλλά και της ευρύτερης περιοχής, κατόπιν εντολής που εδόθη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Πριν λίγο καιρό η 6η ΥΠΕ – Υγειονομική Περιφέρεια ανέλαβε την πρωτοβουλία να αναβαθμίσει την Οφθαλμολογική Κλινική του  Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.

Ήδη από βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία η Χειρουργική Οφθαλμολογική Κλινική. Πρόκειται για ένα κενό που καλύφθηκε πλήρως για τους πολίτες όχι μόνο του νησιού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, κατόπιν εντολής που εδόθη από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη.

Οι επεμβάσεις, γίνονται με τη μέθοδο της φακοθρυψίας, μια πρωτοποριακή μέθοδο κατά την οποία ο ασθενής δεν χρήζει νοσηλείας, ενώ δεν τοποθετούνται ράμματα στο μάτι. Η μέθοδος εφαρμόζεται πλέον, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο χειρουργείο, ενώ ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επιτυχώς πέντε επεμβάσεις.

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, διότι από τη στιγμή που εντοπίσαμε την συγκεκριμένη ανάγκη, αναπτύχθηκε μια εξειδικευμένη επιστημονική και νοσηλευτική ομάδα από το Γ. Ν. Αγρινίου με επικεφαλής τον Χειρουργό – Οφθαλμίατρο Γιώργο Ζαφειράκη η οποία κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συνδράμει το Γ. Ν. Λευκάδας και να οργανωθεί επεμβατικά η Οφθαλμολογική Κλινική», δήλωσε ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις