Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συστήνει στην Πάτρα τις Σχολές με την υψηλότερη ζήτηση

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συστήνει στην ...

Οι Σχολές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου που προσφέρουν διεθνείς προοπτικές

Με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί η σύγχρονη αγορά εργασίας, οι απαιτήσεις για να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας σου στον κλάδο που αφορά το γνωστικό σου αντικείμενο, πολλές φορές, ξεπερνούν την κατοχήενός σχετικού τίτλου σπουδών.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει προγράμματα σπουδών υψηλής ποιότητας που, εκτός από τις απαραίτητες γνώσεις, εφοδιάζουν τους φοιτητές και μελλοντικούς επαγγελματίες με ισχυρά εφόδια όπως ανάπτυξη ή ενίσχυση προσωπικών δεξιοτήτων (softskills), επαγγελματική δικτύωση, εμπειρία στον τομέα τους μέσω πρακτικής άσκησης σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς μεγάλου βεληνεκούς. 

Μητροπολιτικό Κολλέγιο Πάτρα

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το μεγαλύτερο Κολλέγιο πανεπιστημιακών σπουδών στην Ελλάδα. Η ιστορία του ξεκινά το 1982 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, με το ίδιο όραμα: τη διαμόρφωση ενός τοπίου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, όμοιου με εκείνου των καλύτερων Πανεπιστημίων του εξωτερικού. Από το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο μεταφέρει το όραμα του και στην πόλη της Πάτρας και δίνει τη δυνατότητα φοίτησης σε Σχολές που διακρίνονται τόσο για το εύρος, όσο και για την υψηλή ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών τους.

Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων& Οικονομικών

Έχοντας τη σφραγίδα του EBEN(Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής), προσφέρει προγράμματα σπουδών που εφοδιάζουν τους φοιτητές με τις κατάλληλες διοικητικές δεξιότητες σε τομείς όπως η Διοίκηση Επιχειρήσεων , το Μαρκετινγκ, τα Οικονομικά, η Λογιστική & Χρηματοοικονομική, η Διαχείριση Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας.

Επιπλέον, συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και επιφανέστερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ώστε οι φοιτητές, παράλληλα με τις σπουδές τους, να κάνουν την πρακτική τους άσκηση. Με αυτόν τον τρόπο, αντιμετωπίζουν πραγματικές προκλήσεις του επιχειρηματικού κόσμου και, ταυτόχρονα, χτίζουν το προσωπικό επαγγελματικό τους δίκτυο. Αποτέλεσμα; Ως απόφοιτοι είναι σε θέση να διεκδικήσουν ανώτερες διοικητικές θέσεις και να ηγηθούν μιας ομάδας.

Σχολή Πληροφορικής

Επιστημονικά πεδία όπως Πληροφορική, Τεχνολογία Πληροφοριών, Ασφάλεια Πληροφοριών & Ψηφιακή Εγκληματολογία, Κυβερνοασφάλεια & Δίκτυα, Επιστήμη Δεδομένων, Ανάπτυξη παιχνιδιών κ.α. αποκτούν όλο και μεγαλύτερο κοινό. Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ανταποκρίνεται στην υψηλή ζήτηση που παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα πεδία στην αγορά εργασίας και προσφέρει αντίστοιχα προγράμματα σπουδών που περιλαμβάνουν τόσο θεωρία, όσο και εξάσκηση σε pclabs, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Το υψηλό επίπεδο σπουδών έχει τη σφραγίδα κολοσσών Πληροφορικής όπως Cisco, Oracle, Sap και έγκριτων οργανισμών όπως ΣΕΠΕ και EC-Council. Ταυτόχρονα, οι απόφοιτοί της Σχολής Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις στην αγορά εργασίας.

Σχολή Υγείας

Τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προφέρονται σε συνεργασία με ισχυρά και διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια ώστε να διασφαλίζεται η σύνδεσή τους με τα σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα.

Η διδασκαλία γίνεται από καθηγητές με υψηλούς τίτλους σπουδών και πλούσια ερευνητική δράση και η εκπαίδευση βασίζεται στη διατμηματική μελέτη των περιστατικών, στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων έρευνας και στην καλλιέργεια ερευνητικού πνεύματος. Παράλληλα, οι φοιτητές αποκτούν εμπειρία πάνω στο αντικείμενό τους μέσω της κλινικής άσκησης στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων κλινικών πλαισίων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Ως απόφοιτοι και επαγγελματίες υγείας σε τομείς όπως η Φυσικοθεραπεία, η Διαιτολογία κ.α. είναι ικανοί να παρέχουν υπηρεσίες που συμβαδίζουν τις επιστημονικές εξελίξεις ή και συμβάλλουν σε αυτές.

Σχολή Ψυχολογίας

Σχολή Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών

Τα προγράμματα της Σχολής Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχουν ανθρωποκεντρικό περιεχόμενο και εστιάζουν τόσο στην εκμάθηση των επιμέρους θεωριών Ψυχολογίας, όσο και στην καλλιέργεια ερευνητικού πνεύματος. Αξίζει να τονίσουμε ότι οι φοιτητές σπουδάζουν στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και λαμβάνουν τίτλο σπουδών από το University of East London, το οποίο είναι 1ο για την ποιότητα και επίδρασή της έρευνας του και «διεθνώς άριστο» για το 45% του όγκου των δραστηριοτήτων του και Νο2 στην επιλογή σπουδών για Ψυχολογία και Πληροφορική στη Μ. Βρετανία. Ταυτόχρονα, έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στον Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων (BPS).

Σχολή Παιδαγωγικών

Με στόχο να διαμορφώσει μια νέα γενιά εκπαιδευτικών στην προσχολική αγωγή, ικανών να αναλάβουν τη διάπλαση των επόμενων γενεών, η Σχολή Παιδαγωγικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προγράμματα σπουδών Αγωγής που εστιάζουν και στην προσωπική ανάπτυξη του φοιτητή, τόσο συμπεριφοριστικά, όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές για απόκτηση εμπειρίας μέσω της κλινικής και πρακτικής άσκησης σε φορείς που σχετίζονται άμεσα με το αντικείμενο των σπουδών τους. 

Σχολή Τουρισμού

Σχολή Τουρισμού

‘Έχοντας βραβευτεί 7 φορές για την υψηλή ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κρατά τα ηνία σε ό,τι αφορά στην εκπαίδευση σε επαγγέλματα του κλάδου της Φιλοξενίας.

Το πρόγραμμα σπουδών συμπληρώνουν τόσο οι διαλέξεις με ομιλητές κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, όσο και η επί τω έργω εκπαίδευση μέσω της πρακτικής άσκησης στις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις με τις οποίες διατηρεί συνεργασία το Κολλέγιο. Οι φοιτητές αποκτούν όλα τα εφόδια για να μπουν δυναμικά στην απαιτητική τουριστική αγορά εργασίας και όλα αυτά ενώ σπουδάζουν στο μοναδικό Κολλέγιο που διαθέτει πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO), τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), την Ένωση Ανώτερων Τουριστικών Σχολών της Ευρώπης (EURHODIP), το American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI) και το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού (ΕΛΙΤΟΥΡ), ταυτόχρονα.

Σχολή Αθλητισμού

Σχολή Αθλητισμού

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επενδύει και στον κλάδο του Αθλητισμού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει ανοδική πορεία σε δυναμική, έσοδα και επενδυτικό ενδιαφέρον. Έτσι, με προγράμματα σπουδών που αφορούν τόσο στο προπονητικό, όσο και στο διοικητικό κομμάτι, οι φοιτητές εκπαιδεύονται ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν πλήρως στις απαιτήσεις μιας βιομηχανίας που συνεχώς αναπτύσσεται και αυξάνει τις ανάγκες της. Συνεπώς και τον αριθμό των επαγγελματιών που χρειάζονται για να τις καλύψουν.

Όλα τα προγράμματα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές των συνεργαζόμενων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων (ολιγομελή τμήματα, σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένα εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, πλήρως καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό και συχνή επικαιροποίηση με βάση τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις) και βασίζονται σε διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Ανταποκρίνονται δε στις απαιτήσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας, σε ένα μεγάλο εύρος επιστημονικών πεδίων ενώ παρέχουν διεθνή αναγνώριση και απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια.

Στην Πάτρα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στεγάζεται σε ένα υπερσύγχρονο κτίριο, στο κέντρο της πόλης [Ερμού 78]. 

 

Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.

Πάτρα. Αθήνα. Μαρούσι. Πειραιάς. Θεσσαλονίκη. Κρήτη. Ρόδος. Λάρισα

 

Περισσότερα στο mitropolitiko.edu.gr ή στη Γραμμή Πανελλαδικής Ενημέρωσης 213 33 30 300.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά