Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λεχώνα νοσηλεύεται με κορωνοϊό – Θετικά και τα δίδυμα

Λεχώνα νοσηλεύεται με κορωνοϊό – Θετικά ...

Η νεαρή γυναίκα δίνει μάχη με τον ιό

Λεχώνα με δίδυμα νοσηλεύεται στη Λαμία, με τη νεαρή γυναίκα να δίνει μάχη με το κορωνοϊό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, η νεαρή γυναίκα, που δεν είχε κάνει το εμβόλιο, εισήλθε με συμπτώματα της Covid-19 στο νοσοκομείο Λαμίας, διανύοντας τις τελευταίες ημέρες της κύησής της.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν πρόωρα
Η 30χρονη ήταν θετική στον κορωνοϊό, όπως και ο σύζυγός της, και λόγω της υποστήριξης που χρειάζονται συνήθως τα δίδυμα, θα διακομιζόταν στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου υπάρχει και ειδική μονάδα νεογνών.

Τα τελευταία δεν περίμεναν, όμως, και οι γιατροί της Μαιευτικής Κλινικής, αξιολόγησαν ότι έπρεπε να πραγματοποιηθεί πρώτα η γέννα.

Θετικά στον ιό και τα μωρά
Η νεαρή γυναίκα γέννησε στο Νοσοκομείο Λαμίας και όλα πήγαν καλά, τόσο για εκείνη όσο και για τα μωρά. Τα μωρά με τη φροντίδα στη συνέχεια και του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Παιδιατρικής Κλινικής ετοιμάστηκαν για τη διακομιδή τους στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας, αφού βρέθηκαν κι εκείνα θετικά στον ιό.

Η  μητέρα τους αντίστοιχα εισήχθη στην Κλινική Covid στο Πέτρινο κτίριο σε δικό της δωμάτιο, για παρακολούθηση, καθώς όπως αναφέραμε είναι θετική στον κορωνοϊό, και μέχρι να είναι σε θέση να επιστρέψει με το καλό στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις