Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα ερωτευτούν μέσα στον Οκτώβριο

Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα ερωτευτούν μέσα...

Τα άστρα υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σου και ήρθε η ώρα να βρεις ταίρι

Αν είσαι μόνος και ανήκεις σε ένα παρακάτω ζώδια ο Οκτώβριος είναι ο μήνας σου. Τα άστρα υπόσχονται μεγάλες αλλαγές στα ερωτικά σου και ήρθε η ώρα να βρεις ταίρι.

Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

ΛΕΩΝ
Όντας/ούσα ευφάνταστος/η και βρίσκοντας διάφορους τρόπους για να τραβήξεις το ενδιαφέρον, αυτόν τον μήνα, μπορείς να αλλάξεις την κατάστασή σου.

Από τις 7 Οκτωβρίου, που η Αφροδίτη είναι στον 5ο οίκο σου, έχεις όλες τις προϋποθέσεις για να φτιάξεις μια όμορφη σχέση, με κάποιον/α που θα γνωρίσεις τότε.

Εάν ήδη έχετε ξεκινήσει να βγαίνετε, μην αποθαρρύνεσαι, αν τα πράγματα κινούνται με τον δικό τους ρυθμό κι όχι τόσο γρήγορα όσο θέλεις. Χαλάρωσε κι απόλαυσε όλες τις στιγμές που περνάτε μαζί. Σύντομα θα υπάρχει κι η εξέλιξη που επιθυμείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για κάποιο λόγο που μόνο εσύ γνωρίζεις, αυτόν τον μήνα θα γίνεις πιο καχύποπτος και θα έχεις λιγότερη αυτοπεποίθηση σε θέματα ερωτικών σχέσεων. Είναι σημαντικό να έχεις πίστη στον εαυτό σου.

Εάν είναι απαραίτητο, ζήτησε συμβουλές από τους φίλους για να ξεπεράσεις σύντομα αυτή τη φάση και να βγεις προς τα έξω ανεβασμένος.

Το σίγουρο είναι ότι από τις 7 Οκτωβρίου θα αποτελείς το Νο1 άτομο σε ζήτηση και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις αυτόν/η που σου κάνει το κλικ ή να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, αν ήδη έχεις βρει το πρόσωπο με το οποίο θέλεις να είσαι μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να μη βιάζεσαι να μπεις σε μια σχέση, αυτό τον μήνα, όμως οι πλανήτες έχουν άλλα σχέδια για σένα και είναι πολύ πιθανό ένας/μία που σε ελκύει πολύ να είναι και το άτομο που θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να το βλέπεις, ξανά και ξανά και να κολλήσεις μαζί του για τα καλά.

Εάν τον τελευταίο καιρό όλα στον έρωτα σου φαίνονταν περίπλοκα, ίσως τώρα πρέπει να ξεχάσεις τα παλιά και, αν χρειαστεί, να πάρεις ένα ρίσκο. Άλλωστε, είσαι υπό την προστασία των πλανητών, οπότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα κι αν δε ρισκάρεις, δε θα κερδίσεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Κι εσύ αυτόν τον μήνα συγκεντρώνεις τις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις σχέση, αφού ο έρωτας διεκδικεί μεγάλο κομμάτι της ζωής σου. Ανάλαφρος και παιχνιδιάρης, πιθανότατα να βρει τρόπο να σε παρασύρει, να σε κάνει πιο χαλαρό και να σου αποσπάσει την προσοχή από επαγγελματικά ζητήματα.

Για να φτάσεις σε αυτό το σημείο, ίσως ο δρόμος να ήταν μακρύς, γεμάτος αμφισβητήσεις και δισταγμούς, τώρα όμως νιώθεις έτοιμος να κάνεις τα πάντα για το άτομο που αγαπάς, αφού όπως όλα δείχνουν θα είναι εκεί και θα σε προκαλεί με διάφορους τρόπους να εκφράσεις -επιτέλους- τα αισθήματά σου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being