Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άγγελος Μπούρας: «Ήμουν παρών στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη Λένα Δροσάκη»

Άγγελος Μπούρας: «Ήμουν παρών στο περιστ...

«Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη», παραδέχτηκε ο ίδιος

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη ο Άγγελος Μπούρας, πρώην βοηθός σκηνοθέτη του Πέτρου Φιλιππίδη και κουμπάρος της Πατρινής Λένας Δροσκάκη. Ο ίδιος αποκάλυψε φανερά συγκινημένος πως βρίσκονταν μπροστά στο επεισόδιο που σημειώθηκε στην παράσταση «Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές» και οδήγησε την Κάτια Δανδουλάκη να απολύσει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

«Γνωρίστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη και ξεκίνησα μαζί του σαν βοηθός σκηνοθέτη. Αυτά που έκανε δεν τα γνώριζα. Γνώριζα την κακή του συμπεριφορά. Είχα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σε κακοποιήσει λεκτικά σε μια πρόβα. Τον είχα δει. Ήμουν παρών. Αλλά από εκεί μέχρι να φτάσουμε σε ένα βιασμό, είναι πολύ μεγάλο το φάσμα. Τρελάθηκα, έπαθα σοκ όταν το άκουσα. Είμαι περήφανος για τη γενναιότητα των κοριτσιών που βγήκαν και μίλησαν και με συγκινεί τρομερά που βρήκαν το κουράγιο να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους κατάματα και να μιλάμε πλέον για αυτονόητα πράγματα.

Η Λένα δεν κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. Για κακοποιητική συμπεριφορά τον κατηγορεί. Ήμουν παρών στο σκηνικό που συνέβη τότε στο θέατρο με την Κάτια Δανδουλάκη, στην παράσταση Έγκλημα στο Όριαντ Εξπρές. Έγινε ένα πολύ άγριο περιστατικό με φωνές και σηκωθήκαμε και φύγαμε. Κατέθεσα στο Σωματείο ό,τι ζήσαμε εκείνο το απόγευμα στο θέατρο και θα πω τα ίδια και στον Εισαγγελέα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπούρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight