Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η γλυκιά Λένα Δροσάκη παίζει στη νέα καθημερινή σειρά του Mega, "Το αύριο μας ανήκει"

Η γλυκιά Λένα Δροσάκη παίζει στη νέα καθ...

Το εντυπωσιακό καστ της σειράς περιλαμβάνει την Ελισάβετ Μουτάφη, τον Αντώνη Καρυστινό, την Κοραλία Καράντη αλλά και τον Αντώνη Βλοντάκη

H συμπαθής Πατρινή ηθοποιός Λένα Δροσάκη που ως γνωστόν είναι παντρεμένη με τον επίσης Αχαιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη και έχουν γίνει και γονείς, κρατά τη νέα τηλεοπτική περίοδο έναν από τους κεντρικούς ρόλους στη νέα καθημερινή σειρά του τηλεοπτικού καναλιού Mega με τίτλο «Το αύριο μας ανήκει» που ξεκίνησε να παίζεται την περασμένη Δευτέρα 13/9/2021 στις 18.40.

Το «Αύριο μας Aνήκει» που εντάχθηκε στο νέο πρόγραμμα του MEGA, είναι μια σειρά αμείωτης συναισθηματικής έντασης και καταιγιστικών ανατροπών, με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους που προσπαθούν να κάνουν το σωστό και να προστατέψουν τους αγαπημένους τους.

Σύμφωνα με την υπόθεση της σειράς, η ιστορία αρχίζει με την έκρηξη που έρχεται να ταράξει την ήσυχη ζωή στην κοινότητα της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Μια μητέρα ψάχνει τον γιο της ανάμεσα στα θύματα.

Όταν τον βρει ζωντανό, η οικογενειακή της γαλήνη θα καταστραφεί από την ξαφνική του σύλληψη. Στην περιπέτεια που αναστατώνει τη ζωή της, μοναδική σύμμαχος είναι η εξαφανισμένη της αδελφή, που επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες.

Η οικογένεια προσπαθεί να επουλώσει τα τραύματα και ολόκληρη η πόλη πασχίζει να ξεπεράσει καλά κρυμμένα μυστικά. Μέχρι πού μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να προστατέψει την οικογένεια της;

Το εντυπωσιακό πρωταγωνιστικό καστ της σειράς εκτός από την Ελισάβετ Μουτάφη και τη Λένα Δροσάκη, περιλαμβάνει τον Αντώνη Καρυστινό, τον Αλέξανδρο Σταύρου, τον ηθοποιό και πρώην πολίστα Αντώνη Βλοντάκη και τους Ηρώ Πεκτέση, Κωνσταντίνο Λάγκο, Αλέξανδρο Πέρρο, Γεωργία Μαυρογεώργη, Μαρία Μαραγκού, Σοφία Μανωλάκου, Νικολέττα Καρρά, τη Νίκη Σερέτη κ.α.

Όσο για το τι θα παρακολουθεί στο νέο πρόγραμμα του MEGA η Λένα Δροσάκη, όπως η ίδια είπε, «ας το παραδεχτούμε το καλοκαίρι τελειώνει αλλά έρχεται ο Σεπτέμβρης και ο Σεπτέμβρης φέρνει το MEGA το καλό. Και εγώ θα παρακολουθώ με μανία MEGA Cinema. Kαι αγωνιώ να δω την καινούρια εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη MEGA Καλημέρα»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight