Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποφυλακίστηκε ο Νίκος Παλαιοκώστας- Από τον Άγ. Στέφανο, στο σπίτι στα Τρίκαλα- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Αποφυλακίστηκε  ο Νίκος Παλαιοκώσ...

Θα εκτίσει ποινή κατ΄οίκον

Αποφυλακίστηκε πριν λίγο από τις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών ο Νίκος Παλαιοκώστας ο οποίος θα εκτίσει τη συνέχεια της ποινής του στο σπίτι του στα Τρίκαλα στο οποίο τονμ μεταφέρει σύμφωνα με πληροφορίες η δικηγόρος του.

Ο 61χρονος βγαίνει σήμερα από τις φυλακές, μετά από βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο έκανε δεκτή αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσε ο κρατούμενος τον περασμένο Αύγουστο, επικαλούμενος σοβαρούς λόγους υγείας που αντιμετωπίζει.

Το δικαστικό Συμβούλιο αποδέχθηκε την αίτηση του Νίκου Παλαιοκώστα και ορίζει ότι ο βαρυποινίτης θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του στο πατρικό σπίτι του στα Τρίκαλα, από όπου θα έχει δικαίωμα να εξέρχεται δύο φορές την εβδομάδα.

Ο μέχρι σήμερα κρατούμενος, αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων υγείας, μεταξύ των οποίων και νεφρικής ανεπάρκειας που καθιστά αναγκαία την συχνότατη μεταγωγή του σε νοσοκομείο για αιμοκάθαρση.

 
Σχεδόν 16 χρόνια ο Νίκος Παλαιοκώστας κρατείται στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου, όπου σύμφωνα με την αίτηση του, έχει επιδείξει καλή διαγωγή.

Νωρίτερα σήμερα μεταφέρθηκε από τις φυλακές στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις