Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Νεκρός 40χρονος πατέρας τεσσάρων παιδιών από κορονοϊό - Ήταν ανεμβολίαστος

Κρήτη: Νεκρός 40χρονος πατέρας τεσσάρων ...

Παρότι δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, ο 40χρονος μελισσοκόμος από την Κρήτη έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό

Άλλο ένα θύμα του κορονοϊού μετρά η χώρα, καθώς ένας άνδρας από την Κρήτη, μόλις 40 ετών, πέθανε μετά από σκληρή μάχη για έναν μήνα στο νοσοκομείο, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και τέσσερα παιδιά. "Χάσαμε έναν ανεμβολίαστο συμπολίτη μας στην Κρήτη, 40 ετών, από κορονοϊό, χωρίς συνοδά προβλήματα", δήλωσε στην εκπομπή του Mega "Live News" ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Αχιλλέας Γραβάνης.

Στην ίδια εκπομπή του καναλιού, μίλησε και ένας στενός συγγενής του θύματος, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο 40χρονος μελισσοκόμος δεν είχε προβλήματα υγείας. "Ήταν ξαφνικό, δεν είχε πρόβλημα υγείας. Του έπεσε ξαφνικά το οξυγόνο στο σπίτι. Πάλεψε ένα μήνα στο νοσοκομείο, χρειάστηκε να διασωληνωθεί αλλά δεν τα κατάφερε" είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε, πως ο άτυχος άνδρας δεν ήταν αντιεμβολιαστής ή αρνητής του κορονοϊού. "Δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί, δεν ήταν αρνητής. Απλά είχε αναβάλλει τον εμβολιασμό του για αργότερα. Δεν ξέρω αν αυτό του στοίχισε τη ζωή. Νόσησαν όλοι οικογενειακώς. Τα τέσσερα παιδιά και η γυναίκα του. Εκείνοι όμως το πέρασαν ελαφριά", ανέφερε ο συγγενής του 40χρονου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις