Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συναγερμός για την εξαφάνιση 55χρονης

Συναγερμός για την εξαφάνιση 55χρονης

Έχει ενεργοποιηθεί Missing Alert

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση της Γεωργίας Αφερείμ από τον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου. Για την εξαφάνισή της έχει ενεργοποιηθεί Missing Alert, και τονίζεται πως συντρέχουν λόγοι που βάζουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

«Στις 26/09/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου, η Αφερείμ Γεωργία, 55 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αφερείμ Γεωργίας στις 2/10/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

 
Η Αφερείμ Γεωργία έχει ύψος 1.65 μ., έχει 60 κιλά βάρος, έχει κόκκινα σγουρά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε εμπριμέ μπλούζα, φούξια παντελόνα, μαύρα παπούτσια πλατφόρμες και μπορντώ τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις