Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεότερη ενημέρωση- Πάτρα: Εξωσχολικός χτύπησε 17χρονο μαθητή έξω από το προαύλιο σχολείου στο περιθώριο κατάληψης- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Νεότερη ενημέρωση- Πάτρα: Εξωσχολικός χτ...

Έσπευσε η αστυνομια

Nεώτερη εηνέρωση: Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο χώρο  στο τέρμα της οδού Αγίας Σοφίας στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr  σημειώθηκε έντονο επεισόδιο μεταξύ δυο νεαρών ακριβώς έξω από το προαύλο του σχολείου που ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να ταυματιστούν. Οι μαθητές του σχολείου που εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε διάλειμμα βγήκαν έξω από το προαύλιο για βνα δούνε τι συμβαίνει. 

Το επεισόδιο παραλίγο να μετατραπεί σε σύρραξη αλλά χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών που έφθασαν στο σημείο τα πνεύματα ηρέμησαν. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ένας απο τους δύο εμπλεκόμενους είπε στους αστυνομικούς ότι έπεσε και τραυματίστηκε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου ενώ πρώτες βοήθειες του παρήχαν μαθήτριες οι οποίες βρίσκονται στο σημείο καθώς φέρει ανοικτό τραύμα και θα χρειατεί ράμματα.

Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι άγνωστος δράστης επιτέθηκε και χτύπησε έναν 17χρονο μαθητή του 4ου ΕΠΑΛ το οποίο στεγάζεται σε άλλο σχολικό συγκρότημα. Όταν ο 17χρονος ρωτήθηκε απο τους αστυνομικούς αρνήθηκε ότι τον χτύπησε ο άγνωστος δράστης και είπε ότι έπεσε και χτύπησε μόνος του, γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά. Δεν θέλησε μάλιστα να υποβάλει μήνυση ή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Αστυνομικός κλοιός στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης για να αποφευχθούν νέα έκτροπα

Στο κτίριο της Αγίας Σοφίας συστεγάζονται το 2ο ΕΠΑΛ, το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ, το 6ο ΕΠΑΛ και το Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Πάτρας.

Την ώρα του επεισοδίου υπό κατάληψη βρισκόταν το 6ο ΕΠΑΛ. 

 

Από το συστεγαζόμενο στο ίδιο σχολικό συγκρότημα 2ο ΕΠΑΛ, εκδόθηκε η ακόλουθη διευκρινιστική ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας διαψεύδει τόσο τα σημερινά δημοσιεύματα περί επεισοδίων στο χώρο του σχολείου όσο και αντίστοιχες δημοσιεύσεις για επεισόδιο που σημειώθηκε την Τρίτη 28.09.2021.

Το σημερινό επεισόδιο έλαβε χώρα εκτός του σχολικού συγκροτήματος μεταξύ εξωσχολικών ατόμων. Διευκρινίζεται ότι στο περιστατικό δεν υπήρξε εμπλοκή των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ Πάτρας.

Το 2ο ΕΠΑΛ Πάτρας σήμερα Παρασκευή 01.10.2021 βρίσκεται σε κανονική λειτουργία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις