Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πώς σχολίασε ο Γιάννης Ζουγανέλης το "The Bachelor"

Πώς σχολίασε ο Γιάννης Ζουγανέλης το &qu...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Στο «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Ζουγανέλης, που μίλησε για το κίνημα metoo, αλλά και το The Bachelor.

«Όχι, δεν είχα κανένα περιστατικό. Αλλά δεν θέλω να κάνω τον καλό και να με συγχωρείτε. Όταν καίγεται ένα σπίτι, εγώ νιώθω ότι καίγεται το δικό μου. Κάτι τέτοιο είπα και παραχαράχτηκε. Όχι, κανένα περιστατικό. Θα γίνει και στο σπίτι μου κάποια στιγμή, δεν το συζητάω, πρέπει να πάρουμε μέτρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για το κίνημα metoo, αλλά και το ριάλιτι The Bachelor, ο Γιάννης Ζουγανέλης απάντησε: «Περιμένω το κίνημα του metoo να αντιδράσει κάποια στιγμή. Δεν αντιδρούμε μόνο όταν έχουμε υποστεί βία, αντιδρούμε και για τις προσωπικότητες, να σώσουμε αυτά τα κορίτσια. Είναι δυνατόν να αγοραπωλείται ο έρωτας σε ριάλιτι; Να ερωτευτείς έναν τύπο που κάνει πως σε ερωτεύεται; Δεν τα καταλαβαίνω αυτά. Λυπάμαι για τη σύγχρονη κοινωνία. Τώρα αυτό το συλλήβδην που υπάρχει είναι ντροπή».

«Σέβομαι τον αγώνα που έκαναν οι κοπέλες με το κίνημα metoo, αλλά νομίζω ότι πρέπει να μπουν και οι άντρες σε αυτή τη διαδικασία», πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight