Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θλίψη και συγκίνηση για τον Γούλι Γκάρσον - Έπαιζε στο "Sex and the City" τον πιστό φίλο της Κάρι Μπράντσο

Θλίψη και συγκίνηση για τον Γούλι Γκάρσο...

Έσβησε στα 57 του χρόνια στις 21 Σεπτεμβρίου 2021 μετά από μάχη με τον καρκίνο - Συγκινητικός ο αποχαιρετισμός της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο instagram

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, στις 21 Σεπτεμβρίου 2021, ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον – Willie Garson, ο οποίος αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό, και της χώρας μας με το ρόλο του πιστού φίλου της Κάρι Μπράντσο και λάτρη της μόδας στη σειρά – φαινόμενο «Sex and the City» με φόντο τη Νέα Υόρκη. Ο William Garson Paszamant όπως ήταν ολόκληρο το όνομα του, είχε γεννηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 1964, στο Χάιλαντ Παρκ, στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ και ήταν πατέρας ενός παιδιού, του Νέιθεν Γκάρσον που είχε αποκτήσει μέσω υιοθεσίας.

Είχε παίξει σε κοντά 75 ταινίες, μεταξύ των οποίων και κάποιες πολύ γνωστές και επιτυχημένες εμπορικά όπως η «Μέρα της Μαρμότας» του Χάρολντ Ράμις το 1993 και «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη» των αδελφών Πίτερ και Μπόμπι Φαρέλι το 1998 και σε περισσότερα από 300 τηλεοπτικά επεισόδια.

Έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Όπως διαβάσαμε στο σάιτ της εφημερίδας lifo.gr, η αγαπημένη του συνάδελφος και πρωταγωνίστρια του «Sex and the City», Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τον αποχαιρέτισε με μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο  Instagram.

Ο Γουίλι Γκάρσον υποδυόταν στη διάσημη σειρά, έναν χαρακτήρα με χιούμορ, τον Στάνφορντ Μπλατς, πιστό φίλο και συμπαραστάτη της Κάρι Μπράντσο.

«Είναι αβάσταχτο. Μερικές φορές η σιωπή είναι μια δήλωση. Της βαρύτητας. Της οδύνης. Της σπουδαιότητας της απώλειας μίας φιλίας πάνω από 30 ετών», έγραψε στην ανάρτησή της η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με τον Γουίλι Γκάρσον. «Μια πραγματική φιλία που επέτρεπε μυστικά, περιπέτεια, μία κοινή επαγγελματική οικογένεια, αλήθεια, συναυλίες, ταξίδια, γεύματα, τηλεφωνήματα αργά τη νύχτα, αμοιβαία αφοσίωση στον ρόλο του γονιού και όλη τη θλίψη και τη χαρά που συνοδεύουν θριάμβους, απογοητεύσεις, φόβο, οργή και χρόνια στα πλατό (ιδιαίτερα στο διαμέρισμα της Κάρι) και τα γέλια αργά τη νύχτα, τόσο ως Στάνφορντ και Κάρι όσο και ως Γουίλι και SJ», έγραψε ακόμη.

«Γουίλι, θα μου λείψουν τα πάντα για σένα. Ξαναπαίζω τις τελευταίες στιγμές μαζί μας. Θα διαβάσω κάθε μήνυμα από τις τελευταίες ημέρες σου και θα γράψω τα τελευταία τηλεφωνήματά μας. Η απουσία σου είναι ένα κενό που θα γεμίσει με όλες αυτές τις αναμνήσεις και όλες εκείνες που δεν έχουν έρθει ακόμη στην επιφάνεια.Ο Θεός μαζί σου Γουίλι Γκάρσον».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight