Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Η πρώτη αντίδραση των συγγενών της Ντόρας στη "συγγνώμη" της οικογένειας του 40χρονου

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: Η πρώτη αντίδρασ...

Κάνει λόγο για εταιροχρονισμένη «συγγνώμη» η οποία δεν έχει καμία σημασία

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη στη Ρόδο. Η 31χρονη Ντόρα δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στο Ροδίνι από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα καθώς εκείνη έβγαινε από το αυτοκίνητό της. 

Η άτυχη εκπαιδευτικός τσακωνόταν συχνά με τον 40χρονο πρώην σύντροφό της λόγω της κτητικής συμπεριφοράς του. Ο δράστης μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της Ντόρας έβαλε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας ένα σημείωμα που έγραφε: «Δεν έχει νόημα η ζωή μου, χωρίς την μικρή μου».

 

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του δράστη, με δήλωση μέσω του δικηγόρου τους, ζήτησε συγγνώμη για το έγκλημα ενώ αποδοκίμασε τις προκλητικές δηλώσεις ενός «θείου» του 40χρονου που – μεταξύ άλλων – είχε δηλώσει ότι «δεν είστε όλες θύματα». 

Από την πλευρά της, η οικογένεια της αδικοχαμένης Ντόρας – σύμφωνα με τον ΑΝΤ1- κάνει λόγο για εταιροχρονισμένη «συγγνώμη» η οποία δεν έχει καμία σημασία. Συγγενείς της Ντόρας δηλώνουν ότι η η «συγγνώμη» δεν θα την φέρει πίσω και σημειώνουν πως η οικογένεια του δράστη «θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τις κακοποιητικές πράξεις του 40χρονου, για τις οποίες ήταν ενήμεροι, και όχι να υποστηρίζουν πως δεν συμβαίνει τίποτα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις