Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Της έπεσε το πορτοφόλι στο κατάστημα, το πήρε η διπλανή πελάτισσα και ...ψώνισε!

Αγρίνιο: Της έπεσε το πορτοφόλι στο κατά...

Η «πορτοφολού» πελάτισσα δεν θα διωχθεί για την πράξη της και μπορεί να ξοδέψει τα 500 ευρώ που αφαίρεσε από το θύμα

Η Ασφάλεια του Αγρινίου ασχολήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με γυναίκα που βρήκε και κράτησε πορτοφόλι που είχε πέσει από πελάτισσα σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κατάστημα βρίσκονταν ζευγάρι για ψώνια.

Αφού τελείωσαν, βγήκαν από το κατάστημα, όμως από τη γυναίκα έπεσε το πορτοφόλι, εντός του καταστήματος. Αυτό το αντιλήφθηκε πελάτισσα που βρίσκονταν κοντά, που πήρε το πορτοφόλι και το έβαλε στην τσάντα της.

Η υπεράνω υποψίας γυναίκα στη συνέχεια, πλήρωσε με την κάρτα της τα είδη που αγόρασε και έφυγε σα να μην συμβαίνει τίποτε…

Η γυναίκα που έχασε το πορτοφόλι λίγα λεπτά αργότερα, αντιλήφθηκε την απώλεια, πήγε στο κατάστημα, όμως το πορτοφόλι δεν βρέθηκε. Μαζί με την υπεύθυνη, είδαν απο το κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης τι ακριβώς συνέβη και πώς η άλλη πελάτισσα, έκλεψε χωρίς δεύτερη σκέψη το πεσμένο πορτοφόλι που περιείχε περίπου 500 ευρώ και πολύ σημαντικά έγγραφα.

Στο σημείο έσπευσε η Ασφάλεια Αγρινίου, που πήρε το οπτικό υλικό. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα γυναίκα μέσης ηλικίας, να παίρνει το πορτοφόλι απο το πάτωμα, να το βάζει την τσάντα της και στη συνέχεια να πληρώνει με την κάρτα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πορτοφόλι βρέθηκε λίγο αργότερα σε κοντινό σημείο πεταμένο, χωρίς τα χρήματα. Το ζευγάρι δεν υπέβαλε μήνυση, αφού το ενδιέφερε κατά κύριο λόγο τα έγγραφα, αλλά και επειδή δεν πρόκειται για μόνιμους κατοίκους της Ελλάδας, που χθες Σάββατο αναχώρησαν για το εξωτερικό. Πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία χρειάζεται εισαγγελική εντολή για να ταυτοποιήσει το άτομο μέσω της συναλλαγής με την κάρτα του και από τη στιγμή που δεν υποβλήθηκε μήνυση, η υπόθεση δεν θα προχωρήσει. Η σχετική νομοθεσία δεν προβλέπει αυτεπάγγελτη δίωξη και η δικογραφία θα μπει στο αρχείο…

Εάν ταυτοποιηθεί και εφόσον ασχοληθεί η αστυνομία, ίσως να της γίνουν απλά κάποιες συστάσεις, κάτι που δεν θεωρείται και τόσο πιθανό.

Έτσι, η «πορτοφολού» πελάτισσα δεν θα διωχθεί για την πράξη της και μπορεί να ξοδέψει τα 500 ευρώ που αφαίρεσε από το θύμα, που φεύγει από το Αγρίνιο για το εξωτερικό με μια -σίγουρα- δυσάρεστη ανάμνηση…

 

Πηγή: agriniopress

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις