Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο «Σασμός» του Κωστή Χατζηδάκη: «Ο πατέρας μου είχε το ρόλο του “ειρηνοποιού”»

Ο «Σασμός» του Κωστή Χατζηδάκη: «Ο πατέρ...

«Ήταν ένας άνθρωπος κύρους – Είχε τύχει να μεσολαβεί για να υπάρχει εκτόνωση των εντάσεων και των προβλημάτων»

«Όποιος παρακολουθεί την σειρά καταλαβαίνει τι μπορεί να συμβαίνει σε αυτές τις κοινωνίας και πολύ περισσότερο τι συνέβαινε μερικά χρόνια πριν» ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης στην κάμερα του «T-Live» μιλώντας για την σειρά του Alpha «Σασμός».

Για τον Υπουργό Εργασίας τα γεγονότα που παρουσιάζονται στην σειρά δεν είναι άγνωστα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος o πατέρας του, ως δικηγόρος, είχε αναλάβει αρκετές φορές το ρόλο του «ειρηνοποιού» για να επιτευχθεί ο «Σασμός», το φίλιωμα δηλαδή με το οποίο κλείνει οριστικά μία βεντέτα.

«Θυμάμαι περιπτώσεις με εντάσεις μεταξύ οικογενειών που οδηγούσαν σε ακραίες καταστάσεις και πράγματι υπήρχαν, και υπάρχουν μέχρι σήμερα, άνθρωποι με ένα ιδιαίτερο κύρος στην τοπική κοινωνία που αναλαμβάνουν το ρόλο του “ειρηνοποιού”. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν πετύχει τον σασμό και γίνονται σύντεκνοι, κουμπάροι ή γίνονται συμπέθεροι» είπε ο Κωστής Χατζηδάκης.

 
Στην συνέχεια ο υπουργός Εργασίας μίλησε για τον πατέρα του. «Και ο πατέρας μου ήταν ένας από τους ειρηνοποιούς και αισθάνομαι περήφανος γι’ αυτό. Ήταν ένας άνθρωπος κύρους και πολλές φορές τα έφερναν έτσι τα πράγματα ώστε να μεσολαβεί για να υπάρχει εκτόνωση των εντάσεων και των προβλημάτων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις