Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίκος Νικολόπουλος: Η Λιολιώ δεν πια «εδώ», μένει όμως το έργο της, η αγάπη της, η δύναμή της

Νίκος Νικολόπουλος: Η Λιολιώ δεν πια «εδ...

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νέα Πάτρα, Ν. Νικολόπουλος αποχαιρετά με συγκίνηση την Λιολιώ Κολυπέρα που έσβησε στα 68 της χρόνια

Ο Νίκος Νικολόπουλος, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Νέα Πάτρα, πρώην Υφυπουργός Εργασίας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος σε ανακοίνωση του για την απώλεια της αγαπητής συμπολίτισσας Λιολιώς Κολυπέρα αναφέρει τα εξής:

Από το ´74 που γνωριστήκαμε στη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τα χρόνια μετριούνται και είναι 47! Αμέτρητες κι αξέχαστες όμως είναι οι στιγμές που ζήσαμε από τότε ως φίλοι πάνω από όλα αλλά κι ως συνεργάτες, ως ιδιαιτέρα γραμματέας στο Βουλευτικό μου γραφείο. Αγκαλιά κλάψαμε, γελάσαμε ζώντας μεγάλες στιγμές, σημαντικές για όλους μας. Λιολιόκα μου.

Η Πάτρα έχασε έναν σημαντικό άνθρωπο. Η Ευαγγελία Κολυπέρα, η αγαπημένη και γνωστή σε όλους Λιολιώ έφυγε πρόωρα από κοντά μας. Έφυγε αλλά πρόλαβε να αφήσει πίσω της τεράστιο έργο και προσφορά. Αφήνει κληρονομιά στην κοινωνία τους καρπούς της αγάπης της  και της  φροντίδας της για τις γυναίκες που νόσησαν με καρκίνο του μαστού. Κινητοποίησε, δημιούργησε, έκτισε λιθαράκι λιθαράκι δομές που στήριξαν και στηρίζουν εκατοντάδες γυναίκες που νόσησαν. Πάντα παρούσα, αεικίνητη, μαχητική, αγωνίστρια, ξεκίνησε ένα έργο με ανύπαρκτους πόρους, μόνο με την πίστη της και καλές φίλες της που μαζί πάλευαν το «θεριό».

Προσωπικά ήμουν σίγουρος για την επιτυχία της γιατί από πρώτο χέρι ήξερα όλα αυτά που την έκαναν δυναμική και αποτελεσματική .

Παράλληλα έδινε και τον δικό της προσωπικό , πολύχρονο κι επίπονο αγώνα.

Μαζί με τον Γιώργο της έφτιαξαν μια υπέροχη οικογένεια, ανέθρεψαν και διαπαιδαγώγησαν εξαιρετικά παιδιά.

Κέρδισε πολλές μάχες, πάρα πολλές. Όμως ο αντίπαλος ανίκητος. Πέρασε από τις Θερμοπύλες.

Η Λιολιώ δεν πια «εδώ», μένει όμως το έργο της, η αγάπη της η δύναμή της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις