Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανυπόφορη η υγρασία- Πότε θα υποχωρήσει το φαινόμενο

Πάτρα: Ανυπόφορη η υγρασία- Πότε θα υποχ...

Ανυπόφορη είναι η υγρασία τις τελευταίες ημέρες στην Πάτρα και η ταλαιπωρία για του Πατρινούς είναι ατελείωτη.

Ανυπόφορη είναι η υγρασία τιε τελευταίες ημέρες στην Πάτρα και η ταλαιπωρία για του Πατρινούς είναι ατελείωτη. Με τον υδράργυρο να φτάνει τα μεσημέρια πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου και τα επίπεδα της υγρασίας να είναι «κολλημένα» σχεδόν στο 50%, δημιουργείται ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην ατμόσφαιρα που δεν σε αφήνει ούτε να «ανασάνεις».

 

 

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου

Το βράδυ της Τρίτης θα επικρατεί σχεδόν άπνοια από θέμα ανέμων και η υγρασία αναμένεται να βρίσκεται στο 80% στις 9 το βράδυ χωρίς να υπάρχει πιθανότητα βροχής. Η θερμοκρασία, ωστόσο, θα είναι σε ανεκτά για την εποχή επίπεδα και ο υδράργυρος θα δείχνει 23 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου

Και πάλι ο ουρανός θα είναι καθαρός στην πόλη της Πάτρας και η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 29 βαθμούς στις 3 το μεσημέρι. Όμως, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας η υγρασία υπολογίζεται να είναι από 40% μέχρι 87% (!) τα μεσάνυχτα. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί μέχρι 4 μποφόρ.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Παρασκευή, όπου η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 26 βαθμούς και οι άνεμοι θα είναι ασθενείς βόρειοι. Τη νύχτα ωστόσο, παρόλο που ο ουρανός θα είναι καθαρός, η άπνοια των ανέμων θα φέρει υγρασία 85%.

 

Σάββατο-Κυριακή 25-26 Σεπτεμβρίου

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Παρασκευή, όπου η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι 26 βαθμούς και οι άνεμοι θα είναι ασθενείς βόρειοι. Τη νύχτα ωστόσο, παρόλο που ο ουρανός θα είναι καθαρός, η άπνοια των ανέμων θα φέρει υγρασία 85%.

 

Με βάση την πρόγνωση του meteo.gr, τα ξημερώματα της Κυριακής αναμένεται να κορυφωθεί το φαινόμενο και η αλλαγή των ανέμων σε νότιους και ανατολικούς θα «διώξει» την υγρασία, η οποία κατά τη διάρκεια της Κυριακής θα κυμανθεί ακόμα και κάτω του 10%. Οι θερμοκρασίες το σαββατοκύριακο θα είναι μέχρι 29 βαθμούς Κελσίου.

Επομένως, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να επανέλθουμε σε φυσιολογικές συνθήκες υγρασίας, ενώ την Πέμπτη θα έχουμε ένα διάλειμμα του φαινομένου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις