Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Τι είναι η Πράσινη Διαχείριση Έργων;

Τι είναι η Πράσινη Διαχείριση Έργων;

Online Workshop για την οικολογική βιωσιμότητα στη διαχείριση έργων από την Πατρινή p-consulting.gr

Τι είναι η οικολογική βιωσιμότητα στη διαχείριση έργων, πως μπορώ να κάνω πράσινη διαχείριση των έργων μου, ποιες καλές πρακτικές εφαρμόζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο;

Όλα τα παραπάνω θέματα θα συζητηθούν στο online workshop που διοργανώνει η γνωστή Πατρινή εταιρεία p-consulting.gr την Πέμπτη 23.09.2021 και ώρα 16:00 – 18:00, με θέμα “Project Management Turns Green”.

Το workshop απευθύνεται σε στελέχη διαχείρισης έργων, οργανισμούς διαχείρισης έργων, ειδικούς στην πράσινη διαχείριση και τη βιώσιμη ανάπτυξη, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και σε όποιον/όποια ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Έργου Erasmus+ “Think Twice!”, στο οποίο η p-consulting.gr συμμετέχει ως εταίρος.

Κατά τη διάρκεια του workshop θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την οικολογική διαχείριση έργων, ενώ παράλληλα θα παρουσιαστεί μια βάση δεδομένων με καλές πρακτικές στην πράσινη διαχείριση έργων που έχει δημιουργηθεί από τους φορείς του Έργου Think Twice!.

Επίσημος καλεσμένος και ομιλητής στο workshop είναι ο Dr. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ερευνητής στην Οικονομική Γεωγραφία (Ph.D.), Σύμβουλος Βιώσιμης Τοπικής Ανάπτυξης (ΜSc) και διδάσκων μεταδιδάκτορας στα Πανεπιστήμια Πατρών και Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Η συμμετοχή στο online workshop είναι ελεύθερη και στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής στον σύνδεσμο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά