Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της 22χρονης Γκάμπι συγκλονίζει τις ΗΠΑ - Τώρα «χάθηκε» και ο μνηστήρας της!

Η μυστηριώδης εξαφάνιση της 22χρονης Γκά...

Υπόθεση μυστήριο

Ο αρραβωνιαστικός μιας νεαρής Αμερικανίδας, η μυστηριώδης εξαφάνιση της οποίας έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ, τον οποίο η αστυνομία θεωρεί ως «πρόσωπο ενδιαφέροντος για την έρευνα», έχει κι εκείνος εξαφανιστεί εδώ και κάποιες ημέρες, σύμφωνα με τους γονείς του.

Η Γκαμπριέλ Πετίτο, 22 ετών, είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο μαζί με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών, για ένα ταξίδι με βανάκι που υποτίθεται θα διαρκούσε τέσσερις μήνες και τους σταθμούς του οποίου το ζευγάρι μοιραζόταν συχνά στο Instagram και το YouTube, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο.

 

Το βίντεο που δείχνει τη συνομιλία του ζευγαριού με τους αστυνομικούς:

Όμως, την 1η Σεπτεμβρίου, ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε μόνος με το βανάκι στο σπίτι τους στη Φλόριντα. Στις 11 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια της Γκαμπριέλ Πετίτο ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της, λέγοντας πως δεν έχει νέα της από τα τέλη Αυγούστου.

Έχοντας ακολουθήσει το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εβδομάδες, στα μαγευτικά τοπία της αμερικανικής Δύσης, οι χρήστες του διαδικτύου κινητοποιήθηκαν θέλοντας να προσφέρουν βοήθεια για τον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα και τα ΜΜΕ καταγράφουν συνεχώς την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει προς το παρόν την εξαφάνιση του Μπράιαν, έπειτα από εκείνη της Γκαμπριέλ, ως μια «υπόθεση πολλαπλών εξαφανίσεων».

«Όταν θα έχουμε λεπτομέρειες, θα κάνουμε ανακοινώσεις» έγραψε σε τουίτ ο διοικητής της αστυνομίας του Νορτ Πορτ Τοντ Γκάρισον.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, βλέπουμε το ζευγάρι, στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να χαμογελάει, να αγκαλιάζεται και να περπατά χέρι χέρι στην παραλία.

Ωστόσο, σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Μόαμπ, μιας μικρής πόλης της Γιούτα, ενίσχυσε τους όποιους προβληματισμούς σχετικά με τον ρόλο του συντρόφου της 22χρονης Αμερικανίδας.

Η Γκάμπι, όπως τη φωνάζουν οι δικοί της, εμφανίζεται να κλαίει, μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αφότου η αστυνομία επενέβη έπειτα από καυγά μεταξύ τους.

Το FBI άνοιξε μια ειδική τηλεφωνική γραμμή για οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, ενώ δημιουργήθηκε λογαριασμός στο GoFundMe για τη «συγκέντρωση χρημάτων με στόχο να δοθεί βοήθεια στις προσπάθειες εντοπισμού της Γκάμπι Πετίτο». Έως την Πέμπτη είχαν συγκεντρωθεί 45.000 δολάρια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις